donderdag 4 december 2014

Camping gasslang

Camping gasslang

Beleef een top vakantie op één van de Ardoer Campings in Nederland! Specialistisch advies nodig? Reserveer nu de beste locaties. Deze gasslang kun je eenvoudig bevestigen door het schroefdraad op deze camping gasslang. Gasslang caravan vervangen.


Camping gasslang

Een gasslang caravan of gasslang camper is voorzien van een bouwjaar. Op de meeste gasslangen staat dit vermeld op de gasslang , op een enkele gasslang staat ook de einddatum op. Op een gasslang staat een datum.


Dat is de datum waarop de gasslang is gemaakt. Daarmee weet je dus hoe oud een gasslang is. Maar weet je daarmee ook of je hem al moet vervangen? En juist dat wil GOK met zijn gele briefje veranderen.


De meeste dealers vervangen de gasslangen bij een BOVAG onderhoudsbeurt preventief bij een leeftijd van jaar. De gasslang vervangen kun je in principe zelf maar controleer voor aanschaf van een gasslang dan wel eerst de aansluitingen, want er zijn verschillende mogelijkheden hoe de gasslang in de caravan of camper gemonteerd is. Op zoek naar een camping gasslang ? Ruime voorraad - diverse typen Scherp geprijsd Voor 14.


Kijk snel en profiteer van het voordeel! Gas slangen , koperen gas leidingen - gasslangen van Pvc, Rubber en Gevlochten RVS winter bestendig vind u op deze pagina. Wij persen ook gas slangen op maat. De prijs van de pvc gasslang is € 2. Voor RVS gasslang op maat gemaakt. Om op de camping te koken heeft u een gasvoorziening nodig, maar ook voor uw verwarming en zelfs een douche of koeling kunt u gebruik maken van gas.


Om al uw apparaten optimaal te laten werken beschikt kampeerwinkel De Wit Schijndel over vele drukregelaars, koppelingen, gasslangen , kranen en accessoires. Gebruik de zwarte gasslangen voor butaangas nooit langer dan jaar. Vervang de oranje gasslang bedoeld voor propaangas uiterlijk na 2-jaar. De kans dat de gasslang poreus is geworden, is na die periode te groot. Controleer de slang regelmatig op scheurtjes en slijtage en in geval van twijfel de gasslang altijd vervangen voor een nieuwe gasslang.


Bespaar direct op GigaGunstig. Koop en verkoop camping gasslang eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Deze slangen hebben permanent aangebrachte eindverbindingen, zoals verbindingskoppelingen of koppelingen met binnendraad.


Camping gasslang

Met heel praktsche klemmen te gebruiken zonder hulpmidelen als bvb en schroevendraaier! Het jaar erop is weer een mooi moment om een controle te doen voordat je weer het hele seizoen aan de slag gaat. De rubberen gasslang krijgt door uitdroging en gebruik haarscheuren die later een lek kunnen worden. Iets met beter ongelukken voorkomen dan genezen. De 6kg EasyBlue fles vooral geschikt voor barbecues, kooktoestellen in caravans of boten en overige camping gebruik.


De 5kg is uitermate geschikt voor buitenkeukens, terrasheaters en groter camping gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts