vrijdag 26 december 2014

Huismijt verwijderen

Kortingen via uw Zorgverzekeraar! Het is onmogelijk die allemaal weg te werken. Huisstofmijtdichte Matrashoezen. Er zijn manieren om de beestjes te doden, maar die zijn beperkt.


Verwijderen van de huismijt is bijna als een utopie te classificeren, want een huis volledig stofvrij (en dus huismijt vrij) maken en houden is niet realistisch.

Tijd om aan de slag te gaan en de huisstofmijt te bestrijden. Mensen met een allergie hebben er baat bij om tapijten uit de slaapkamer te verwijderen. Vloerbedekking is uit den boze.


Ook kleine tapijtjes moeten verwijderd worden. Laminaat, parket of vinyl is de beste oplossing. Luchtreinigers met hepa filters verwijderen stof, huidschilfers en uitwerpselen van huismijt. Eenvoudig online huisstofmijt luchtreinigers bestellen bij AirSain!


Allergieklachten van huisstofmijt tegengaan met een luchtreiniger met hepa filters.

Tussendoor kan je je matras opfrissen met een spray tegen huismijt. Goed schudden voor gebruik en elke keer als je je beddengoed verschoont je matras even insprayen met deze spray. Bij het schoonmaken is het verwijderen van stof het belangrijkst. Gladde oppervlakken neemt u het beste af met een vochtige doek.


Stofzuig uw vloerbedekking minimaal twee keer per week en stofzuig uw textielbekleding (bankstellen, stoelen en dergelijke) regelmatig. Vergeet ook uw gordijnen en vitrage niet. Bij een allergie voor huisstofmijt, ook wel huismijt genoem worden de klachten veroorzaakt door een reactie op de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dit zijn witte beestjes die tot de familie van de spinachtigen behoren.


Ze zijn niet of nauwelijks zichtbaar met het blote oog. Wat is huisstofmijt of huismijt precies? Dit was voor haar de aanleiding om zich volledig te focussen op de huisstofmijt, om zo een oplossing te vinden voor haar huisstofmijtallergie en die van miljoenen andere mensen.


Haar uitgangspunt was een manier vinden om huisstofmijten te verwijderen zonder beroep te doen op insecticiden. Na een artikel dat ik las in Telegraaf ben ik verder op zoek gegaan en vond ik een toestel dat beloofde de huismijt te doden voor bij elke behandeling. Zoek naar witte maskers op de nieuwe KensaQ. Uiteindelijk kocht ik een Hera en hebben we drastisch de slaapkamer onder handen genomen.


U kunt huisstofmijten verwijderen met een mijtendodend poeder of schuim. Dit is verkrijgbaar bij apotheek, thuiszorgwinkel en allergiewinkel.

U kunt dit gebruiken voor het reinigen van textiele vloerbedekking en meubels. Eens per drie maanden reinigen is voldoende. Je kunt er wél voor zorgen dat huisstofmijt je nagenoeg niet meer kan raken met hun allergenenarsenaal. Meer weten over het bestrijden van huisstofmijt?


We hebben een stappenplan gemaakt, voor het tegengaan van huisstofmijt in huis. Spuit je matras in met de bovengenoemde spray om alle stofdeeltjes te verwijderen. Doe dit regelmatig om te voorkomen dat de mijten zich weer in je matras verzamelen. Het is erg behulpzaam om tijdens de zomer alle lakens en meubels etc.


Hoe zorg je ervoor dat de huismijt zoveel mogelijk verdwijnt? Ik zeg zoveel mogelijk want helemaal verwijderen zal nooit lukken helaas. Maar nu we weten waar ze van ‘houden’ weten we ook hoe we ze het beste kunnen bestrijden. Om te beginnen is regelmatig stofzuigen een must.


Goed ventileren, stofnesten voorkomen en verwijderen , vocht verdrijven. Sigarettengeur verwijderen. Een luchtreiniger mag dan wel de meest effectieve manier zijn om de kwaliteit van jouw binnenlucht op te krikken, je kan ook nog andere dingen doen om die rookgeur te verwijderen.


Tabaksrook die in de omgevingslucht hangt kan zich vastzetten op de muren, de tapijten en de gordijnen. Huismijt , hoe kom je er vanaf! Het bestrijden van de huismijt is dus tweeledig. De huismijt voelt zich het prettigst in een stoffige omgeving. Enerzijds moet je de luchtvochtigheid laag houden en anderzijds stof reduceren.


Enkele tips tegen huisstofmijt: Houd je woning, met name de slaapkamer, droog en koel. Met name in de herfst kan dit lastig zijn. Het verwijderen van huisstofmijt leidt tot een vermindering van de allergieën.


Het trekt van de allergene huisstofmijten in tapijten, meubels en matrassen aan en verwijdert ze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts