maandag 8 december 2014

Doorstroombegrenzer

Doorstroombegrenzer

De One Stop Webshop voor Sanitair. Geen zorgen, dagen retourrecht. Hangend toilet of staand toilet. Ieder toilet die je zoekt is er! Een nieuwe douchekraan zo in huis.


Wat voor kraan je ook zoekt. Kom op bezoek bij van de winkels. Ja, zelfs op zondag staan we klaar! Een doorstroombegrenzer is een ring van kunststof of rubber in de kraan, die de doorstroomsnelheid van water omlaag brengt. Maar voor een wastafel is liter water per minuut door de wastafel kraan voldoende, en in de keuken is liter per minuut voldoende.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Bijkomend voordeel is dat bij een lager waterverbruik per douchekop de temperatuur van het warmtapwater veel beter te beheersen is. Dit is in veel gevallen te veel, want voor een wastafel is liter water per minuut voldoende en voor de keuken is dit liter per minuut. Om water te besparen kun je gebruik maken van een doorstroombegrenzer. Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies.


Doorstroombegrenzer

Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Deze bespaartip geldt niet voor badkranen en andere tappunten waar je voornamelijk grote hoeveelheden water afneemt. Neem bij aanschaf van een doorstroombegrenzer altijd het oude mondstuk van jouw kraan mee: dan weet je zeker dat het past. Veel nieuwe kranen hebben een ingebouwde doorstroombegrenzer. De Geberit doorstroombegrenzer is een handige toevoeging voor een inbouwreservoir.


Wanneer het reservoir doorgespoeld wordt en het water zou iets over de rand van het toilet spetteren dan kan een doorstroombegrenzer worden geplaatst, zodat de doorstroomsnelheid wordt gereduceerd. Let op: Niet geschikt voor Geberit Omega inbouwreservoirs cm. Deze doorstroombegrenzer van DWS voorkomt een grote gasuitstroom bij slangbreuk.


Doorstroombegrenzer

In het geval van een abnormale gasafname zal de doorstroombegrenzer de gasuitgifte reduceren tot bijna niets. Deze slangbreukbeveiliging is ideaal voor bijvoorbeeld branders die rechtstreeks op de gasfles dienen te worden aangesloten, zonder gasdrukregelaar. De login is op dit moment alleen beschikbaar voor leden van het GROHE SMART loyaliteitsprogramma.


Let op: voor inloggen of registreren wordt u naar het GROHE. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! De BT-Maric doorstroombegrenzer (soms debietbegrenzer, afsluitventielen genoemd) zijn ontworpen om een vooraf bepaal constant debiet voor water en vergelijkbare media te leveren, ongeacht de drukverschillen. Bertfelt biedt een breed assortiment doorstroombegrenzers die water besparen en producten en processen efficiënter maken.


De laatste twee maanden van het jaar zijn extra druk voor de bezorgdiensten. Er zijn doorstroombegrenzer leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Bestel de Geberit doorstroombegrenzer voor inbouw reservoir 240. Doorstroombegrenzer -producten zijn het populairst in Eastern Europe, South Americaen North America.


Soms stroomt het spoelwater iets te hard. Als gevolg spettert het water over de rand van de wc. Je kunt met een doorstroombegrenzer namelijk de spoelkracht van het inbouwreservoir instellen.


Bestel deze en andere Geberit producten voordelig online bij Sanitairwinkel. Het plaatsen van deze ring heeft als gevolg dat de kraan minder water verbruikt in een bepaalde tijd dan een kraan zonder doorstroombegrenzer. Ondanks dat er minder water doorstroomt, blijft de (kracht van de) straal hetzelfde.


Deskundig advies en snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts