dinsdag 16 december 2014

Gietijzeren tuinbank

Gietijzeren tuinbank

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Ontspannen in luxe tuinbanken. Find gietijzeren tuinbank vandaag!


Ruime aanbod verschillende modellen! Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Het oude onderstel is van gietijzer. De zitting en rugleuning van hardhout. Bekijk alles met gietijzeren tuinbank ! Deze tuinbank heeft een gietijzeren look wat de tuinbank een authentiek klassiek uiterlijk geeft. Het is een perfecte aanvulling voor een romantische tuin en zal zeer in de smaak vallen bij de brocante liefhebber.


Tuinmeubelen, grasmaaiers. De tuinbank is gegoten in aluminium en voorzien van een bronskleur. Het patroon in de rugleuning en zitting geeft de bank een luchti. Uitsluitend hoogwaardige materialen voor de gietijzeren tuinbanken van Gardeluxe.


Deze bijzondere gietijzeren tuinbanken zijn geïnspireerd op de mooiste ontwerpen uit de 19e eeuw. Al op het beroemde rampenschip De Titanic onderstreepten deze gietijzeren tuinbanken de luxe uitstraling. De bank is te verkrijgen in uitvoeringen: met of zonder houten zitting. Gietijzeren tuinbank met prachtige oude zware poten zoals deze op en rond het paleis te brussel nog staan.


Gietijzeren tuinbank

Maak kennis met de unieke collectie gietijzeren tuinbanken van Royal Design. Uw keuze voor onze klassieke gietijzeren tuinbanken betekent jarenlang genieten. Zowel de materialen als de constructie- en behandelmethode garanderen een lange levensduur. Een tuinbank die in elke tuin past en ook minder onderhoud nodig heeft, dan een tuinbank van hout.


Zitten op een tuinbank van gietijzer. Ondanks dat gietijzeren tuinbanken loodzwaar lijken, blijkt dat in werkelijkheid eigenlijk best mee te vallen. Je zou bijvoorbeeld voor een zitting uit hout kunnen kiezen.


Zware antieke gietijzeren tuinbank ,waarvan er nog enkele op en rond het paleis te brussel staan foto 1-met nieuw harthout aan 5. Deze mooie gietijzeren tuinbank tovert uw tuin om in een echte oase van welzijn. Met haar nostalgisch ontwerp en de mooie… Meer. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!


Kies uit 4producten vanaf € 299. Meer geluksmomentjes buiten! Teakhout is het meest gebruikte hardhout soort dat gebruikt word voor tuinbanken vandaar dat wij een ruime keuze hebben qua tuinbanken gemaakt van Teak. Geen enkele tuin of smaak is hetzelfde en vandaar bieden wij een brede keuze qua breedte en design van tuinbanken. De combinatie van de strakke gelakte planken met het sierlijke gietijzeren onderstel geeft deze bank een parkachtige uitstraling.


Door verder te gaan op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Wij beschikken over een ruim assortiment houten tuinbanken , zowel met als zonder leuning, én zelfs voor rond een boom. Wij hebben tuinbanken in verschillende prijscategorieën.


Zo hebben we tuinbanken van rond de 1euro en tuinbanken van boven de 3. Ook hebben wij ontzettend leuke tuinbank aanbiedingen. Hierdoor scoor je een kwalitatief goede en leuke tuinbank terwijl je vrolijk blijft van je bankrekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts