dinsdag 30 december 2014

Karpet voor buiten

Karpet voor buiten

Nu karpetten voor ongelooflijke prijzen. Een inspirerende galerij van moderne en Oosterse tapijten. Vind nu het juiste tapijt. Bezorgtijd: 2-werkdagen. Karpet: tijdelijk korting.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Profiteer van Scherpe Aanbiedingen! Bekijk het gehele assortiment karpetten. Of bezoek één van onze winkels.


Kies bijvoorbeeld tussen een laagpolig of juist hoogpolig vloerklee kleine vloerkleden of juist grote vloerkleden? Ook kun je bij ons terecht voor ronde vloerkleden voor de kinderkamer of babykamer, een mooi schapenvel of een vintage vloerkleed. Op zoek naar een buiten vloerkleed voor in de tuin? De te leveren kleuren zijn trendy, en geven een gezellige sfeer. Het karpet heeft een zogenoemde shaggy structuur.


Floorita vloerkleed Fiore is een zeer sterk vloerkleed voor zowel binnen als buiten in de kleur groen met een afmeting van 160x2cm. Dit kleed is gemaakt van all-weather materiaal en kan dus binnen, maar ook buiten gebruikt worden. De gebruikte, hoogwaardige materialen zijn nauwelijks te onderscheiden van natuurlijke materialen. Een buiten karpet is de ideale oplossing hiervoor.


Door rondom het bad een zachte variant van het tuinkleed te leggen, kun je ontspannen in het water stappen. Bang dat het buiten tapijt niet tegen wat spetters kan? Wij kunnen je verzekeren dat onze buiten vloerkleden waterbestendig en speciaal gemaakt zijn voor dit soort doeleinden.


Karpet voor buiten

Ook qua onderhoud heb je weinig omkijken naar een buiten vloerkleed. Per ongeluk drinken geknoeid? Met een doekje en water is het kleed zo weer schoon. Je neemt het buitentapijt gewoon mee naar binnen in de woonkamer, kinderkamer of badkamer.


Mocht je voor binnen toch liever een ander karpet hebben? Outdoor vloerkleden en karpetten koopt u voordelig bij vloerkleeddiscounter. Wij hebben de grootste collectie karpetten en tapijten voor binnen en buiten , koop uw vloerkleed of karpet snel en voordelig online. Maar je kunt ook op een simpele manier je balkon bij je huis trekken, met een vloerkleed voor buiten op je terras of balkon bijvoorbeeld.


Zo loop je lekker op blote voeten naar buiten , zonder dat je eerst die groene aanslag van je tegels hoeft te schrobben ;-). Een vloerkleed voor buiten is ook ideaal als je kleine kinderen hebt. Haal vandaag nog die kleden in huis. Lekker lang buiten blijven zitten. Want een buitenkleed is niet alleen fijn aan de voeten, maar ook fijn aan de ogen.


Kies voor een hip patroon of houd het juist rustig met een licht- of donkergrijs. In onze webwinkel vind u vloerkleden, tapijten en karpetten in alle soorten en maten en in verschillende kleuren. Buiten vloerkleed en karpetten online eenvoudig kopen via onze webwinkel. Dat is wel zo prettig wanneer je rondrennende kinderen hebt. Haal de zomer naar binnen of fleur je terras op met dit zeer fraaie karpet DELFT van Slowclub.


Zo houdt een karpet warmte vast doordat het isoleert. Hierdoor blijft de warmte binnen en de kou buiten ! Nog een groot voordeel is dat een karpet geluid dempt. Hierbij geldt natuurlijk, hoe dikker het karpet , hoe beter de geluiddemping. Heb je een ruimte waarin het nogal hol-ol-ol is?


Prachtig vloerkleed gemaakt van 1 Polyprop ! Verschillende kleuren en maten leverbaar € 49. Maak een tweede woonkamer van je buitenruimte en fleur je terras of loungehoek gezellig op met een buiten vloerkleed en leuke bijpassende poefjes. Het buiten vloerkleed is gemaakt van weerbestendig materiaal, dus op regenachtige dagen kan het vloerkleed gewoon blijven liggen.


We hebben zelfs vloerkleden voor buiten. Let bij het kopen van een kleed op een aantal punten: de afmeting - meet alvast op hoe groot het kleed moet zijn. Tip: leg kranten op de vloer om zo een idee te krijgen hoe het eruitziet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts