woensdag 24 december 2014

Opblaas luchtbed zwembad

Dé webwinkel voor luchtbedden. Intex luchtbedden voor binnen. Comfortabel, trendy of veelzijdig. Luchtbedden I Voordeel nú tot. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment opblaasbare zwembaden.


Meer geluksmomentjes buiten!

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Verras uw kinderen met een luchtbed voor het zwembad. Alle favoriete Disney en Pixar figuren komen voorbij op de zwembanden en strandballen van Zwembadgigant.


Nu kunnen kinderen niet alleen voor de tv maar ook in het zwembad genieten van Elsa, Olaf, Teigetje of Bliksem McQueen! Kies voor de opblaasbare raceauto van Cars, een Frozen luchtbed of zwembandjes met Winnie de Poeh. Goedkope carnavalskleding en carnavalskostuums online bestellen. Snelle levering van jouw carnavalsoutfit! Kinderen kunnen er op drijven en eindeloos mee spelen, zowel in het zwembad als in de zee.


Een luchtbed voor in het zwembad is het ideale speelgoed voor een warme zomerdag.

Heerlijk op het water met een luchtbed Niets is lekkerder dan op warme zomerdagen verkoeling te zoeken bij het water. Of je nou naar het zwembad gaat, naar een waterplas in de buurt of naar het stran een luchtbed is echt een onmisbaar item. Op een luchtbed kun je heerlijk dobberen op het water en eindeloos relaxen in de zon.


Hierdoor zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en kunnen ze in iedere situatie uitkomst bieden. De meeste luchtbedden worden met een elektrische pomp opgeblazen en zijn binnen een mum van tijd omgetoverd van een lap plastic tot een comfortabel matras. Opblaasbare stoelen voor in het zwembad. Ook Interline heeft een prachtige opblaasbare drijfstoel met een metras voor je benen. Grootste aanbod kampeerartikelen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 00. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Van opblaasboot en luchtbed tot zwembandjes voor een veilige zwem-ervaring, je vindt het allemaal bij Lobbes. Een opblaasbaar zwembad is dé oplossing.


Je kunt er misschien niet in zwemmen, maar wel lekker in afkoelen. Klein tafeltje er in, drankje erbij en jouw pool party kan beginnen! Voor kinderen is een opblaasbadje natuurlijk helemaal dikke pret!


Je vind hier diverse opblaas zwembaden voor kinderen en volwassen.

Dit luchtbed voor in het zwembad biedt voldoende ruimte om te ontspannen. De heldere kleur en het gedetailleerde ontwerp zijn gemaakt met geavanceerde afdruktechnieken die meer plezier zullen bieden. Voor het dobberen in het zwembad of de zee. Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig!


Het Chips luchtbed heeft een afmeting van 1x 1cm. Er ruimte genoeg om lekker op te dobberen, alleen of met z’n tweeën. Het luchtbed is gemaakt van mm stevig vinyl van hoge kwaliteit. Er wordt tevens een stukje reparatiemateriaal meegeleverd waarmee het luchtbed te plakken is als er toch onverhoopt een gaatje in komt.


Weliswaar neemt de populariteit van het inbouwzwembad en opzetzwembad toe, maar deze is lang niet op het niveau van het opblaasbaar zwembad. De opblaasbare ran van kleine zwembaden met een diameter onder de meter, is binnen minuten opgepompt. Daarna kun je beginnen met het vullen van het zwembad met water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts