zondag 14 december 2014

Grastegels beton

Alle soorten Tuintegels online! Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Een stevige ondergrond voor verkeer, met een groen karakter. Nieuw Ophalen of Verzenden. Voor iedereen een voordeel.

Onlinebestrating is uw leverancier van A-kwaliteit Excluton sierbestrating met laagste prijs garantie. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Met het gebruik van grastegels creëert u een milieuvriendelijke en waterdoorlatende verharding die opgaat in de groene omgeving. Door het gebruik van deze specifieke tegels blijven grasvelden egaal en stabiel. Een grastegel is een betonnen steen met grote perforaties waardoor gras e. Vandaar dat betonnen tegels ook het meest worden gebruikt voor openbare parkeerplaatsen en andere veel bereden terreinen.


Voor particulier gebruik is de grote sterkte van beton echter niet altijd noodzakelijk en volstaan kunststof grasdallen in de regel ook prima.

Levering aan huis mogelijk. Stapelbare bloembakken en grastegels behoren tot de familie van de perkafbakeningen, maar ze hebben veel meer te bieden. Behalve als klassieke afscheiding spelen stapelbare bloembakken bijvoorbeeld ook bij de versteviging van een aarden wal een belangrijke rol.


Ze hebben het grote voordeel ten opzichte van klinkers en asfalt dat ze veel meer water doorlaten, wat goed is voor het milieu. Hoewel ook steeds meer particulieren toepassingen vinden voor grastegels , is het meest voorkomende gebruik toch dat bij grotere oppervlaktes, zoals parkeerplaatsen bij bedrijven, rijpaden en caravanplaatsen op campings, en in de landbouw bij stallen, loodsen en opslagplaatsen. Grasbetontegels zijn ideaal voor het verharden van een ondergrond. Desondanks blijft een natuurlijke (groene) uitstraling behouden. De gaten kunnen opgevuld worden met grond.


Door de gaten wordt het regenwater afgevoerd. Het gras kan dan ingezaaid worden. Zowel voor een kleine autoparking aan uw huis als voor een grote parkings aan uw bedrijf. De grastegel beschermt de ondergrond tegen erosie.


We hebben hieronder de voordelen opgesomd van deze kunststof grastegels in vergelijking met de klassieke betonnen grasdals. Betonnen grastegels hebben grote perforaties waardoor onder andere grassen door de grastegels kunnen groeien. Noddevelt is het juiste adres voor verschillende soorten kunststof grastegels ofwel grasplaten.


Wij verkopen grastegels en graskanttegels aan zowel bedrijven als particulieren.

Naast de grastegel verkopen wij ook bijbehorende producten zoals markeringsdoppen en grondankers. Kijk hier voor ons assortiment grastegels. Zo worden grastegels onder andere gebruikt als looppad of rijpad in de tuin. Doordat de tegel is gemaakt van beton , bent u verzekerd van een stevige en stabiele ondergrond. Wanneer het bijvoorbeeld heeft geregen kunt u de tuin alsnog belopen en berijden.


Raadpleeg de productselector voor de productbladen, artikelbladen en technische fiches. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts