woensdag 3 december 2014

Boretti buitenkeuken

Grootste assortiment van Europa. Alle buitenkeukens uit voorraad leverbaar. Kies uit producten vanaf € 4200. Buitenkeukens direct uit voorraad leverbaar. Voor wie graag extra snel een maaltijd op tafel wil zetten, zijn er de gasbarbecues.


Met onze culinaire visie op de Italiaanse levenswijze streeft ons team van professionals continue naar het summum in kwaliteit, techniek en design.

Compleet uitgeruste buitenkeuken. Boretti Italian Kitchen Lifestyle. De infrarood branders creëren extra hitte voor het dichtschroeien van vlees of het juist op een lage temperatuur garen van gerechten. De Italiaanse, robuuste krachtpatsers kunnen elke taak aan, van grillen op hoge temperaturen tot lang genieten op een zwoele zomeravond.


Deze italiaanse buitenkeukens zijn geinspireerd op het zonnige italiaanse leven, waar lekker eten, weer en samenzijn centraal staat. De Ligorio Top buitenkeuken heeft drie branders, infraroodbranders en een zijbrander. Het gietijzeren grillrooster bestaat uit delen en u heeft ook de beschikking over een gietijzeren bakplaat. Met de vier onafhankelijk opererende hoofdbranders van 3.

W, een zijbrander, een infrarood brander inclusief draaispit en een infrarood bodembrander. Ben jij een liefhebber van een kolenbarbecue? Het unieke aan deze houtskoolkeuken is het vlak waar de kolen op liggen. Met de handige zwenkhendel kan dit eenvoudig naar boven en naar beneden worden gebracht.


Niet voor niets draagt deze Outdoor Kitchen dus zijn naam. Met drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van kWh, pakt hij verschillende soorten gerechten tegelijkertijd. Uw barbecuegereedschap kunt u opbergen in de ruimte achter de twee deuren. Bespaar tot wel via kiesproduct. Haal vandaag nog die fornuizen in huis.


Onze buitenkeukens en barbecues zijn ideaal voor in iedere tuin, op het dakterras of het balkon. Deze topmerken hebben zich internationaal bewezen. Breng een bezoek aan onze buitenkeuken showroom. Hier staan enorm veel soorten modellen voor u opgesteld.


Strak en met aandacht voor u gemaakt een mooie whowe! U kunt op dit fornuis namelijk gemakkelijk buiten grillen, bakken en koken. Befaamd door hun innovatieve kook technologie, solide bouw en tijdloze styling.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Een echte eye catcher in de tuin.

De Luciano buitenkeuken is verrijdbaar, verlicht, voorzien van een infraroodbrander en een elektrische spit. Zo heb je echt alles bij de hand voor een geslaagde barbecue! Je kunt ook langskomen in onze showroom in Naarden. Elk detail van deze uitgebreide gasbarbecue werd met zorg uitgevoerd.


Voor echte barbecueliefhebbers die vaak buiten koken of graag voor grotere groepen een BBQ verzorgen, is een buitenkeuken kopen een aanrader. Deze grote kooktoestellen werken op gas en bieden een ruim grilloppervlak en veel werkruimte. Meestal heeft een barbecue buitenkeuken of branders en is daarnaast voorzien van een zijbrander.


Let op: standaard zonder BBQ, deze dient optioneel erbij gekozen te worden! Met zijn mat zwarte kleur ziet hij er ook nog eens heel stijlvol uit! Deze luxe buitenkeuken heeft vier branders, een zijbrander, twee infraroodbranders én heel veel praktische opbergruimte. De gasbarbecue heeft branders en een kookoppervlak om met gemak personen van een vol bord te voorzien.


Je bereidt gerechten zowel op het grillrooster als op de bakplaat en heb je een voorraadje klaar, dan houd je dit op temperatuur op het warmhoudrek. Hoi, je zult ongetwijfeld n reactie krijgen. Je krijgt dan de keuze, althans ik wel, om 4euro bijbetaling de bbq om te ruilen.


Als basis is deze in zwart gepoedercoat staal, met als inleg steigerhout die standaard bij dit model geïmpregneerd is. Door het grote kookoppervlak van de Forza is het ideaal om met ongeveer vijftien personen gezellig buiten te eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts