woensdag 24 december 2014

Schrikapparaat hond

Maximale zekerhei Gebruiksgemak en optimale veiligheid voor uw dier. Schrikdraadapparaat op zonne-energie, batterij of netstroom. De grootste collectie schrikdraad! Het complete assortiment 230V, 12V en 9V.


Dit schrikdraadapparaat is geschikt voor het binnen de afrastering houden van huisdieren zoals konijnen, honden en katten. Daarnaast is het lichtnetapparaat ook geschikt voor het buitenhouden van kleine roofdieren, zoals reigers en steenmarters, etc. Het schrikdraadapparaat zendt ongeveer om de seconde elektrische pulsen door de afrasteringsdraad. Een afrastering voor een hond aanleggen, kan natuurlijk niet alleen maar met een starterkit.


U kunt er ook voor kiezen om zelf een schrikdraadapparaat voor honden aan te schaffen. Op deze pagina vindt u verschillende modellen, die gebruikt kunnen worden voor een elektrische afrastering voor honden. Honden binnen of buiten houden met schrikdraad Als huisdiereigenaar weet u hoe belangrijk het is uw hond veilig op uw eigen erf of binnen uw tuin te houden. Dat lukt helaas niet altijd en vooral bij jongere honden is dit een probleem dat veel voorkomt.


Schrikapparaat hond

Herkent u de volgende situaties? Uw hond loopt uit uw tuin de straat op en wordt bijna. Officieel dealer van Gallagher en Pulsara schrikdraad en apparaten. Gratis verzending in Nederlan België en Duitsland vanaf 50. Bescherm uw vee ook tegen bijtgrage honden of steekzuchtige dazen en bestel daarvoor een hondenverjager en dazenverjager.


Scheermachine en tondeuse kopen. Tot slot zal iedere veehouder en dierenliefhebber een scheerapparaat of tondeuse nodig hebben voor de beste vachtverzorging. Welkoop heeft een ruim assortiment aan schrikdraadapparaten die geschikt zijn voor verschillende diersoorten. Gallagher professionele schrikdraadapparaten – nú met jaar garantie bij registratie!


Schrikapparaat hond

Wereldwijd marktleider in elektrische afrastering. Bij ieder schrikdraadapparaat staat aangegeven voor welk soort dier en type afrastering het apparaat geschikt is. Zo zijn er schrikdraadapparaten die speciaal geschikt zijn voor paarden, runderen, schapen, geiten en wild. Ook voor kleine huisdieren zoals honden en katten, konijnen, kippen en vissen zijn er geschikte schrikdraad oplossingen. Bovendien is het een stuk voordeliger dan.


Zoek naar gallagher m1op de nieuwe KensaQ. Bekijk alles met schrikapparaat ! Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats. Honden , poezen, aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Koltec heeft alles te bieden op het gebied van elektrische afrastering en andere schrikdraad systemen. Natuurlijk is het heerlijk om u honden of katten in u tuin vrij rond te laten lopen, maar soms brengt dit ook schade met zich mee. Wilt u voorkomen dat uw hond in zijn eentje op pad gaat?


Om uw viervoeter in de tuin te houden, kunt u een hondenafrastering aanleggen. Vind schrikapparaat op Marktplaats. Honden ,poezen,aquaria en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Sterk schrikapparaat het schrikdraadapparaat de p60is het sterkste. De Pond Protector van Velda is een ideale oplossing om uw vijver tegen reigers en katten beschermen.


Complete set, klaar voor gebruik! Een sterk schrikdraadapparaat vindt u bij Macrovet, uit voorraad leverbaar, bekijk de collectie bij Macrovet en bestel veilig online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts