vrijdag 19 december 2014

Exit zandbak

Kies uit producten vanaf € 870. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Bekijk de deals in onze webshop of winkel!


Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. En extra handig: de zand- en watertafels kunnen dicht worden gemaakt. Natuurlijk kun je ook voor de traditionele zandbak bij EXIT Toys terecht. Zo heb je een picknicktafel en speeltafel in één! Ben je dol op koken en bak je graag de sterren van de hemel?


Met de EXIT houten buitenkeukens kun je buiten aan de slag! Mooi assortiment zandbakken, zand- en watertafels en zand-, water- en picknicktafels van Exit. De groene accenten zorgen voor een frisse toets! EXIT Aksent houten zandbak 94x77cm.


Speel vanaf de bankjes aan de zijkant met zand en water, ontdek hoe modder gemaakt wordt en beleef urenlang speelplezier. De zandbak beschikt over twee groene uitneembare binnenbakken waar je speelgoed in opbergt of waterbakken van maakt in de zomer. Voor eindeloos speelplezier! EXIT Zandbakken koop je eenvoudig online bij bol. Het is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en in een strak design uitgevoerd.


En in de rustige kleuren grijs en naturel staat het ook nog eens mooi in de tuin! Zandbak modellen Een zandbak van GrootPlezier is fantastisch buitenspeelgoed voor kinderen. Wij bieden verschillende zandbakken aan in diverse modellen. Zo kunnen we u vierkante, rechthoekige en hexagonale zandbakken aanbieden.


Zandbak merken U kunt bij ons een zandbak kopen van verschillende merken. Deze grote EXIT zandbak zorgt voor voldoende speelruimte voor meerdere kinderen. De zandbak is 1bij 1centimeter groot en is wel 2centimeter diep.


Dit betekent dat de zandbak wel 4kilogram aan zand kan dragen als de zandbak volledig gevuld wordt. De grootte van deze zandbak zorgt ervoor dat je er uren speelplezier aan hebt. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! De zandbak heeft drie houten zitjes zodat je tijdens het spelen niet volledig onder het zand komt te zitten en biedt tegelijkertijd genoeg ruimte om heerlijk te ravotten met vriendjes en vriendinnetjes. Houten speelhuisje Loft5naturel Exit.


Groot, groter, grootst geldt voor dit geweldige, hoge, rustig naturel gekleurde speelhuis met eenvoudige zandbak en hoge glijbaan. Kopen kun je ook heel gemakkelijk via onze website doen. Ons hele assortiment vind je online en je kunt alles online bestellen.


Exit zandbak

Je zandbak online kopen heeft natuurlijk een heel groot voordeel: je hoeft niet te sjouwen met onhandige en zware delen van een houten zandbak , of passen en meten hoe je twee schelpen in de auto gaat krijgen. Met een beetje fantasie kan de zandbak alles worden wat je kind wil: een bakkerij, fabriek en zelfs een kasteel! Alle Speelgoed online: Speelgoed van het jaar, LEGO, Playmobil Fisher Price, Disney en Ravensburger kopen: laagste prijs Vergelijk shops!


De grote zandbak is perfect voor spelen met vriendjes. Er zitten twee afdekplaten bij waardoor het zand droog blijft en die je gemakkelijk transformeert tot twee zitbankjes. De Exit Aksent zandbak is dankzij zijn twee geïntegreerde groene binnenbakken uniek in zijn soort. Deze zandbak is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en heeft een prachtig strak design.


Exit zandbak

In deze zandbak kunnen kinderen heerlijk spelen en zandkastelen bouwen. Daarmee kun je lekker picknicken op zijn tijd en wanneer je kind daar zin in heeft, haal je het tafelblad eraf om de onderliggende zandbak met watermogelijkheid tevoorschijn te toveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts