woensdag 3 december 2014

Hekwerk paarden

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Shop nú alle soorten schuttingen!


Rutjes paardenboxen en Omheiningen heeft een groot assortiment veilige weide afrasteringen voor groot,- en kleinvee. Voor kippen, schapen of geiten bieden wij een houten omheining of palen aan in combinatie met gaas. Wij bieden een kunststof hekwerk aan met een luxe afwerking. Een kunststof hekwerk is niet alleen aantrekkelijk vanwege de lange levensduur, maar is tevens onderhoudsvrij.


Zowel de houten omheining als het kunststof hekwerk ligt voor het grootste deel bij ons op voorraad. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een snelle levering. Paarden hebben ontzag voor deze stroomschokken en blijven daarom van de afrastering af.


Hekwerk paarden

Voor elektrische afrasteringen worden verschillende geleidende materialen gebruikt. Prikkeldraad is ongeschikt voor paarden door het gevaar voor verwonding. Gegalvaniseerd glad draad werkt technisch prima, maar heeft als groot nadeel dat het slecht zichtbaar is. Een geschikte omheining voor paarden moet aan allerlei zaken voldoen.


Zo moet het stevig genoeg zijn om de paarden binnen de weide te houden. Daarnaast moet het veilig zijn voor de paarden , zodat ze zich niet verwonden wanneer ze langs het hekwerk schuren of eraan proberen te knagen. Het is de veiligste omheining speciaal voor paarden en overige weidedieren. Of u nu een stevige metalen poort zoekt om uw landgoed af te sluiten, of een fraai stalen hek voor de sier, hekwerk moet voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Hekwerken staan bloot aan de elementen en moeten jarenlang ongestoord hun werk doen.


Playmobil vintage paarden en hekwerk betreft paarden zoals playmobil deze mid ‘leverde. In totaal zijn het paarden , waarvan 3. Zo goed als nieuw Ophalen of. Wij staan voor topkwaliteit stallen, binnen- en buitenverblijven, wanden, deuren, poorten en hekwerken, perfect op maat gemaakt en met veel zorg geïnstalleerd. U bent verzekerd van een robuuste, mooie én veilige leefomgeving voor uw paarden of andere dieren.


Optioneel kunnen wij het hekwerk van stroom voorzien, hierdoor zullen uw paarden niet proberen te ontsnappen. Gecreosoteerde halfronde balken, paarden hekwerk. Wij verkopen ook gecreosoteerde halfronde balken! Voerbakken voor paarden vind je in onze webshop.


We hebben diverse soorten voerbakken in ons assortiment. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw.


Bij Hendriks Omheining houden we van bijzonder. Daarom gebruiken we omheiningen die de mooiste kanten van uw terrein benadrukken. In de paardensport, voor grootvee. Hekwerk , Poorten, Omheiningen, Afrasteringen, Bouwhekken, Kastanjehout. Wij leveren en produceren alle soorten hekwerken.


Hekwerk paarden

Wat zeer eenvoudig in combinatie met het hekwerk te gebruiken is. Zo krijgt men de perfecte afrastering voor elke weide. De kunststof is leverbaar in wit of in hout kleur. Een hekwerk van gaas heeft een ruitvormig patroon van dikke en stevige ijzeren draden.


Over het algemeen wordt gaas aan ijzeren of houten palen bevestigd. Belangrijk is dat er geen gaas met te grote mazen wordt gebruikt, zodat het wel geschikt blijft voor paarden , het paard moet zijn hoef niet door de mazen heen kunnen krijgen. Speciaal voor het maken van een veilige groepshuisvesting voor veulens en paarden. Onze voerhekken en tussenhekken monteert u eenvoudig zelf.


En dat tegen lage kosten een veilig hekwerk in een nieuwe of bestaande stal. De voerhekken zijn leverbaar in verschillende formaten. Een fraaie houten afrastering is naast functioneel en duurzaam ook mooi om te zien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de omheining van de weide voor uw paarden of een afrastering voor faunagebieden. HBA Totaal levert en monteert vele soorten hekwerken, afrasteringen en omheiningen.


Dit landelijke hekwerk heeft een natuurlijke schoonheid. Uw perceel veranderd met deze omheining in een juweeltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts