woensdag 17 mei 2017

Anti worteldoek intratuin

Waterdoorlatend anti worteldoek voorkomt de groei van onkruid. Koop online of laat u adviseren. Direct uit voorraad leverbaar! Alle worteldoeken vind je op beslist. Bestel snel jouw worteldoeken.


Hierdoor beschermt het optimaal tegen onkruid en wordt daardoor met name in een moestuin of tuinteelt gebruikt, maar ook onder (natuurlijke) bodembedekkers zoals grin split, cacaodoppen of boomschors. Worteldoek laat water door, maar geen wortels of licht. Een ruim assortiment worteldoeken vind je bij Intratuin.


Dit stevige worteldoek gaat de groei van wortels tegen en biedt stabiliteit aan de grond. Ideaal om te gebruiken voor het weren van onkruid in de tuin. Nog een voordeel van dit anti worteldoek is dat het lang mee gaat.


Het worteldoek is 5Xmeter en kan eenvoudig op maat geknipt worden. Met een anti - worteldoek of gronddoek ga je onkruid te lijf. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je zelf planten of kruiden wilt kweken of een deel van je tuin wilt bestraten. Dankzij de lange levensduur is dit een duurzaam.


Geef onkruid geen kans met anti worteldoek van Praxis! Wil je een stuk van je tuin bestraten maar wemelt het van het onkrui dan is worteldoek een uitkomst. Dit zijn grote matten van geweven kunststof vezels waar planten en onkruid niet doorheen kunnen groeien.


Ze zijn dan ook ideaal om te gebruiken onder. Hij vorm snel een groen tapijt en als de bodem goed is dichtgegroeid krijgt onkruid geen kans meer. Wil je onkruid helemaal uitbannen dan kun je er anti - worteldoek onder leggen. Maak gaatjes in het doek waar de planten moeten komen.


Bekijk ons assortiment anti worteldoek in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin.


We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum. Info over anti worteldoek intratuin.


Resultaten van zoekmachines! Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Anti - worteldoek - gronddoek. Voorkomt ongewenste groei van planten en onkruid. Een hoogwaardige kwaliteit geweven doek dat waterdoorlatend is.


Bij uitstek te gebruiken bij halfverhardingen zoals grin split… Meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts