dinsdag 16 mei 2017

Eurom flameheater

Eurom flameheater

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bestel uw Terrasverwarming op Obelink. Kies uit producten vanaf € 195. Vind eurom heater het nu op Kensaq.


De gas terrasverwarmer heeft een Turbo-top die de warmte van de vlam omzet in stralingswarmte. De terrasverwarmer werkt op butaan- of propaangas. De gascontrole is geheel variabel tussen de 5. Deze terrasverwarmer biedt een sfeervolle warmtebron voor tuin of terras en heeft een nieuw eigentijds design! Warmtebereik van maar liefst 50m².


De meeste flame heaters zijn vooral sfeervol om naar te kijken en fungeren minder goed als terrasverwarming. Aangezien je niet aan een snoer en stopcontacten vastzit kun je de Flameheater neerzetten in je tuin waar je maat wilt. De vlam die deze verwarmer produceert geeft een sfeervolle en gezellige aanblik. Wij hebben een ruim aanbod Patioheaters en alles wordt gratis bezorgd.


Eurom flameheater

Vergelijk verhuurbedrijven en bespaar! Dit rooster zal na enige tijd gaan gloeien en daardoor de warmte uitstralen. Het onderstaande filmpje laat duidelijk zien hoe een flameheater ingezet kan worden en hoe deze brandt. De gehele heater wordt een echte blikvanger als deze aanstaat door zijn zichtbare vlam.


Eurom Flame Heater tot goedkoper. De hoes is gemaakt van polyester, is regenwaterdicht en houdt de terrasverwarmer vrij van vuil. De vlam is bovendien bijzonder sfeervol en waardoor de heater de blikvanger is in het donker. Het vermogen van de heater is instelbaar tot max.


Eurom flameheater

W waardoor de temperatuur altijd aangenaam warm is. Je opent de gaskraan, drukt op de automatische ontsteking en genieten maar. Dit is een Flameheater van het merk Eurom.


De Flameheater heeft een vermogen tot kW, dat is genoeg om een oppervlakte tot maximaal m² met deze terrasverwamer te verwarmen. De Flameheater is modern vormgegeven en is gemaakt van duurzaam materiaal, zodat u lang kunt genieten van uw terrasverwarmer. Deze mobiele zwartgelakte terrasheater gas tovert binnen enkele seconden je koude terras om tot een gezellige, aangename plek.


Sfeervolle flameheater De meeste flame-heaters zijn vooral sfeervol om naar te kijken en fungeren minder goed als terrasverwarming. Het warmtebereik van deze flameheater is vierkante meter. Nu in de aanbieding van 299. Help anderen en geef jouw mening over dit product. EUROM BESCHERMHOES VOOR DE FLAMEHEATER.


Uw terrasverwarmer kan best iets hebben, maar het verdient aanbeveling om een beschermhoes aan te schaffen voor uw flame heater. Een hoes zorgt er namelijk voor dat uw terrasverwarmer stofvrij blijft. Samen genieten op een late zomeravond of juist op een koude winterdag.


Door de speelse vlammen in de glazen koker geeft dit een gezellige sfeer in uw tuin. Om de glazen koker zit een veiligheidsrek, zodat er niks kan gebeuren als er kinderen in de buurt zijn. De heater geeft prachtige vlammen die zorgen voor een goede sfeer en een fijne warmte. De eurom flameheater geeft een mooie vlam die zorgt voor een behaaglijke temperatuur én een gezellige sfeer.


De flameheater is naast praktisch ook erg sfeerfvol. De instelbare vlam van de flameheater zal een aangename sfeer creëren is ook fijn om naar te kijken. Het is dan ook belangrijk dat je tijdens de koude wintertijden lekker warm thuis kunt zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts