woensdag 3 mei 2017

Teak vitrinekast

Ruim assortiment behandelstoelen. Met CE-keurmerk en getest door TÜV. Garantietermijn van jaar! Grootste aanbod al vanaf € 59. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Zoek naar volkswagen golf occasions op de nieuwe KensaQ. Daarnaast is een teak kast zeer duurzaam. Verschillende soorten teak kasten. Bij Indoteak vindt u verschillende soorten teak kasten.


Wij hebben zowel moderne, strak afgewerkte teak buffetkasten in ons assortiment, als grutterskasten van teak hout die passen in een landelijk interieur. Bent u op zoek naar robuuste teak kasten met een strakke uitstraling? Wilt u uw kast op maat laten maken?


Neem dan gerust contact met ons op.

Maar kunnen ook naar wens op maat bestelt worden. Hierbij kunt u denken aan de maat aanpassen, de indeling veranderen. Het bovenste deel van deze teakhouten vitrinekast kunt u dan uw servies of juist uw verzameling in opbergen. Onder aan de laden en de deurtjes zit een gleuf, waarmee je ze opent. De kast heeft dus geen greepjes en heeft een strak en eigentijds uiterlijk.


De kast is onderdeel van het teakhouten Trendy programma. Een prima kast om uw dierbare verzameling in uit te stallen. De teak meubelen gaan lang mee en zijn goed te combineren. Vitrinekast van uitstekende kwaliteit teakhout. Onze teakhouten vitrinekasten hebben een of twee deuren met glazen ruitjes.


Bij de meeste types is ook de zijkant voorzien van glas maar een enkel model heeft dichte zijwanden zoals de populaire vitrinekast teak Banda. Teak past in ieder interieur. Het voordeel van teakhout is dat het erg sterk is en daardoor lange tijd erg mooi blijft. Onze meubelen gaan dan ook generaties lang mee! Door de warme sfeer die teakhout in huis brengt, is een vitrinekast van teak een extra uitblinker in jouw huiskamer.


Een lage vitrinekast met laden en glasdeuren.

Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen. Kies uit 1producten vanaf € 610. Ontdek ons unieke assortiment vitrinekasten.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Een teakhouten vitrinekast combineert natuurlijk prachtig met een ander meubelstuk van oud teakhout in dezelfde ruimte zoals een teak tafel, teakhouten stoelen of andere teak kast zoals een teak TV meubel.


U kunt hem echter ook prima alleen wegzetten en combineren met hele andere materialen en stijlen. Een woonprogramma met een stoer en krachtig karakter. Het woonprogramma Travi is een woonprogramma met een stoere en krachtige uitstraling. Een prachtige vitrinekast waarin uw dierbare verzameling uitstekend tot zijn recht komt.


Grote voorraad dus snelle levertijd. Maatwerk teak vitrinekast. Witte vitrinekast of teak vitrinekast in landelijke of moderne stijl bij meubelwinkel TEAK2. De witte vitrinekasten en teak vitrinekasten worden ambachtelijk vervaardigd in Indonesië. Hoge kwaliteit én tegen scherpe prijzen!


TEAKheeft een ruim assortiment buffetkasten en vitrinekasten uitgevoerd in het wit, teak of andere kleuren. Shop je teakhouten meubels nu ook online bij Teakhuis. Onze volledige collectie tafels, kasten, badkamermeubels en stoelen vind je nu ook in onze webshop.


Voor de één is het een winkelkast, de ander noemt het een buffetkast en weer een ander houd het op een vitrine- of glaskast. Voor het gemak noemen wij alle teak kasten in ons assortiment die zijn voorzien van glasdeuren en hoger zijn dan een meter Buffetkasten. De boekenkast heeft deuren en diverse planken. Achter de deuren zijn diverse uitneembare planken. Het meubel is gemaakt van massief hout.


Het TV meubel is uitgevoerd in teak hout (plantage teak ). De kleur tint is koloniaal kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts