maandag 15 mei 2017

Intex explorer pro 200

Intex Explorer Pro 2tot goedkoper. Kies uit 2producten vanaf € 20. De lage prijs in combinatie met het lage gewicht maakt deze opblaasboot ideaal voor kinderen. Maar ook volwassenen kunnen prima in de Explorer Pro 2boot varen.


Het maximaal draaggewicht is 1kilogram. In dit set worden peddels en pomp meegeleverd. U kunt dus ook samen met uw kind het water op. Boven € 5- geen verzendkosten.


Met deze boot kunnen je kinderen bijvoorbeeld piraatje spelen of gewoon rustig op het water dobberen. Deze opblaasbare boot is geschikt voor twee personen en heeft een draagvermogen van maximaal 120. Niet alleen vanwege de scherpe prijs, maar ook vanwege de diversiteit. Van een eenvoudige opblaasboot om te relaxen op rustig water tot een sportieve Intex boot of kayak op wildere rivieren.


Door de scherpe prijs wordt deze opblaasboot vaak door kinderen gebruikt en u zal ervaren dat die er zeer blij mee zijn. It holds up to two people. Op een zonnige dag is er niets heerlijker dan te dobberen op het water.


De maximale belasting van deze opblaasboot is 1kilogram. Een perfecte boot om er lekker mee op uit te gaan! Door de felle kleuren van de boot kunt u uw kinderen gemakkelijk in de gaten houden op het water. Rondom de boot zit een grijpkoord en voorop de boot zit een handgreep.


Intex explorer pro 200

Heerlijk op het water genieten van een heerlijke warme zomerdag. De Intex Boot Explorer Pro2is gemaakt van PVC met drie luchtkamers. De boot heeft houders om de peddels op te bergen aan de zijkant.


De opblaasboot is geschikt voor drie personen en wordt. Intex opblaasboot Explorer Pro 2Met deze super mooie opblaasboot vaar jij overal heen! Ga heerlijk op een warme zomerdag in jouw eigen boot op het water dobberen. De boot is zeer geschikt voor kinderen om lekker te varen.


Intex explorer pro 200

In deze set worden peddels en pomp meegeleverd. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Wie neem jij mee om met jou te gaan varen? Tevens is de boot erg voordelig en gebruiksvriendelijk.


Doordat de luchtkamer aan de binnen romp erg stevig is, is de boot stabiel. Bespaar tot wel via kies pro duct. Afmetingen: 1x 1x cm. Maximaal draaggewicht: 1kg.


Intex explorer pro 200

Deze fraaie opblaasbare boot is voorzien van luchtkamers en opblaasbare bodem. In rood-gele kleurstelling. Inclusief peddels en pomp. Voorzien van roeidollen, grijpkoord en handgreep op de boog. Geschikt voor kinderen vanaf.


Deze tweepersoons opblaasboot is een ideaal bootje voor uw kids. Specialist in boten met elektrische buitenboordmotor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts