maandag 8 mei 2017

Middel tegen kattenstront in tuin

Gutachten und fachärzrliche Beratung für Betroffene u Versicherte. Van tuinhout tot sierbestrating! Heb je last van katten in je tuin , strooi dan kerriepoeder tussen de planten. Katten hebben een hekel aan deze geur.


Ook hebben ze een hekel aan de geur van citroen en sinaasappels. Hallo mensen waarschijnlijk hebben veel mensen last van kattenpoep in de tuin ,heb een middel gevonden hoe u het tegen kunt gaan simpel. Hoe verjaag je katten uit je tuin ? Waarom moet ik mijn tuin tuin inrichten tegen katten. Laat gewoon de eigenaar er voor zorgen dat ze hun “huis”dier binnen houden of op hun eigen erf.


Een katte eigenaar vertelde me ooit je moet een hek om je erf zetten dan houd je katten buiten. Omgekeerde wereld die eigenaren moeten een hek om hun erf zetten. Kut beesten dat zijn het…. Wat te doen tegen kattenpoep in de tuin ? Sinds een paar maanden ben ik verhuisd van Amsterdam naar Zeeland. En dan heb ik het niet over kleine drolletjes, maar hele grote.


Middel tegen kattenstront in tuin

Tegelijkertijd is er geen kattenstront in mijn tuin maar wel in de tuinen van mijn buren die helemaal geen katten hebben. Stukjes ‘braakliggend’ terrein of vlakken onbedekte zwarte aarde oefenen een enorme aantrekkingskracht uit op katten. Dat zijn dus de gebieden die je als eerste aan moet pakken. Het is het beste om je tuin volledig te bedekken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een terras, gras of perkjes met bodembedekkers.


Met een verjager kunt u ervoor zorgen dat de kat meteen de tuin verlaat als deze erin komt. Na verloop van tijd gaat de kat uw tuin vermijden. Wij verkopen verjagers die op verschillende manieren werken zoals onhoorbare ultrasone geluiden, echte geluiden, water en flitslichten.


Middel tegen kattenstront in tuin

Zet een citroengeranium in de tuin en de katten blijven weg, ze hebben nl een hekel aan. Drie strategieën met praktische methodes om je tuin tegen katten te. Elke week liggen er bij mij in de tuin wel kattendrollen. Tegen de aanwezigheid van de katten in de buurt is waarschijnlijk niets te doen.


Je houdt van katten en ook van. Ervaar het verschil met NuBuiten! Voor de gezelligheid zijn katten in huis niet meer weg te denken in Nederland. Buiten veroorzaken poezen en katers overlast door te poepen in de tuin (van de buren).


Ook vangen ze soms tuinvogels en maken ’s nachts kabaal. Je mag katten geen kwaad doen en zeker geen gif gebruiken, maar je kunt wel maatregelen nemen tegen kattenoverlast. Geen los zand in de tuin Zorg voor aangestampte aarde en bodembedekkers, want katten graven hun poep het liefst in. Bedek losse aarde eventueel een poosje met kippengaas.


Dat voelt naar aan de pootjes. Na enige tijd leren de poezen dat de tuin geen geschikte kattenbak is en kan het gaas weer weg. Bodembedekkers maken de tuin voor katten dus een stuk onaantrekkelijker. Bescherm de planten door enkele door katten zeer geliefde planten te plaatsen in een hoek van de tuin. Als je die ontoegankelijk maakt met stenen of stokken kunnen ze er niet bij en gaan ze op zoek naar een andere plek.


Middel tegen kattenstront in tuin

Maar je kunt natuurlijk ook zorgen dat er geen graafbare plekken zijn. Dat doe je door planten in je tuin te zetten (het liefst bijvriendelijk). Soms moet je die in het begin even beschermen tegen gravende katten. Een kat verjaag je ook met heel natuurlijke zaken.


Helemaal nu je net weer lekker in je tuin bezig wilt zijn is kattenpoep iets wat je niet tegen wilt komen. Ook na het tuinieren kunnen katten je tuin extra terroriseren. Want waar losse grond ligt is het erg aanlokkelijk voor katten.


Alleen gebruikt de eerste soms het tweede als een kattenbak. Wat kan ik hier tegen doen? Maar via de oprit lopen katten alsnog zo de tuin in. Pas het product toe op de plaatsen waar de katten vaak komen.


Bij hevige regenval raden wij aan om te controleren of het product niet is weggespoeld en eventueel de behandeling te herhalen. Zo zou je niet de eerste zijn die bepaalde planten kocht om katten te verjagen of die beroep deed op oliën en mottenbollen om de katten uit de tuin te houden. Bij het katten verjagen zien we echter dat deze methodes maar tijdelijk werken en in vele gevallen ook maar doeltreffend zijn voor bepaalde stukken van je tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts