vrijdag 5 mei 2017

Prefab fundering

Voor alle funderingsconstructies voor woningbouw, appartementgebouwen en voor vele utiliteitsgebouwen, kunt u bij de IJB Groep terecht. Uit een groot assortiment van standaard balkafmetingen, kunnen we de fundering samenstellen. Onze insteek is om bij de opdrachtgever de complete funderingswerkzaam-heden weg te nemen. De voordelen van de prefab fundering zijn de hoge kwaliteit en de snelle bouwtijd en beperken van de risico’s. Dit alles leidt tot kostenvoordeel voor opdrachtgever en aannemer.


Prefab fundering

Daarmee past de prefab fundering in bouwsystemen die van uit een professioneel en geoptimaliseerd bouwproces (LEAN in de bouw) zijn ontwikkeld. Een prefab woning of kantoor bouwen wordt steeds populairder. Binnen twee dagen kan je woning al casco klaar zijn. Alleen voordat een prefab woning geplaatst kan worden is er wel een fundering nodig.


Vaak kost dit net als de traditionele bouw van een huis veel tijd en geld. Door prefab onderdelen voor de fundering te gebruiken, wordt er volgens Dolf Kooyman van PreFund veel sneller gewerkt. We werken voor de utiliteits- en woningbouw en soms ook voor particulieren. Dan is het leuk te zien hoeveel tijdwinst je steeds weer behaalt. De prefab funderingsbalk is speciaal ontwikkeld om de fundering en gehele traject te optimaliseren.


Installatievoorzieningen kunnen gemakkelijk worden meegestort in de fundering. Steeds meer aannemers kiezen bewust voor een prefab fundering. Heeft u betonijzer fundering nodig?


Wij leveren maatwerk en prefab oplossingen met een helder bestelproces, optimale productie en snelle logistieke afhandeling sinds. Wij maken een prefab stroken fundering vaak voor tuinhuizen en tuinmuren, serres, veranda’s en tuinkamers. Daarnaast is dit prefab beton ook voor gemetselde bloembakken, vijvers en vlonders een ideale oplossing.


Prefab beton staat voor kwaliteit. Het is een veel gekozen methode omdat de kwaliteit van prefab betonwerk constant is. Smulders levert prefab funderingen in verschillende soorten en maten.


Eén ding hebben onze prefab producten gemeen: ze staan voor een forse besparing in kosten en tijd. Wij doen het voorwerk, u kunt direct aan de slag! Ook als u behoefte heeft aan een prefab fundering op maat, kunt u uitstekend bij ons terecht. Verkrijgbaar in verschillende korfuiteinden.


Prefab fundering

Een fundering is de basis van alle woningbouw. Of het nu een villa of een tuinhuisje betreft, met een goede en stevige fundering heb je altijd vaste grond onder de voeten. Wij laten je stap-voor-stap zien hoe je zelf een fundering kunt maken. Het prefab bouwen van een woning wordt steeds populairder.


Ondanks dat u misschien kiest voor een traditionele bouw of prefab moet u nog wel steeds een fundering bouwen. Dit is de basis waarop uw woning komt te staan. Bij zowel traditionele als prefab bouw kan een fundering prefab gebouwd worden.


Bij paalfunderingen is de PowerKist funderingsbekisting de beste basis voor uw fundering. Bespaar tij geld en faalkosten met deze EPS bekisting. Bij ons besteld u eenvoudig uw prefab wapeningskorf. De korven voorzien van hoekverbindingen. De wapeningskorven zijn er in standaard lengtes van meter, maar ook op maat te bestellen.


Wij kunnen fundering berekenen en maken voor alle type huizen die gebouwd worden. Bovendien zijn wij ook prima staat om een heel nieuw huis te bouwen voor lage kosten. De fundering die nodig is is afhankelijk van de ondergrond en de woning die gebouwd gaat worden.


Prefab fundering

Dit is een revolutionair nieuw systeem op het gebied van funderen. Producten worden afgeleverd op afspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts