maandag 15 mei 2017

Superfish eco plus

Ruime keuze tuinartikelen online. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen.

Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


De nieuwe technologie zorgt voor zeer goede prestaties en een zeer grote opvoerhoogte. Betaalbaar en betrouwbare vijverpompen voor elke toepassing. Vanwege de krachtige filtering en energiezuinig verbruik is deze vijverpomp de ideale pomp voor in Koi- en visvijvers.

Superfish pond eco , pond flow vijverpompen. Deze elektronische filterpomp is geschikt voor koi en visvijvers en maakt gebruik van een nieuwe techniek. SuperFish aquarium- en vijverproducten bij Nikoi. Voor een succesvolle betaalbare hobby. Kijk dan op de pagina verzendkosten.


Specificaties van deze pompen zijn nagenoeg gelijk aan de E serie pompen. De regelaar bevindt zich op ongeveer meter afstand van de stekker, vervolgens strekt ongeveer meter kabel van de regelaar naar de vijverpomp. Uitgerust met een elektronische aandrijving van de nieuwste generatie, bespaart de Pond ECO Plus E tot op de energiekosten. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken.


Wij van Vijverbenodigdheden. Er is een droogloopbeveiliging, dat wil zeggen als de pomp droogloopt deze dan automatisch stopt. SUPERFISH Pond eco plus e 12. Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten online!


Dit is de vijverpomp die een groen label verdient! Nieuw Ophalen of Verzenden. Krachtige en energiezuinige vijverpomp!

Ideaal voor Koi- en visvijvers. U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Alle resultaten pond eco plus e 10. Persoonlijk advies en contact. Get without the ads.


De nieuwe motor zorgt voor zeer goede prestaties en een zeer grote opvoerhoogte, optimaal voor vuiltransport en heeft een lange levensduur. Bestel deze pomp voordelig op Beest. De meest energiezuinige vijverpomp die uitermate geschikt is voor vijver filtratie en waterbewegingen met het laagst mogelijk energie verbruik. Wees de eerste die een review schrijft. Speciale prijs € 11Reguliere prijs € 1295.


Met de afstandsbediening kunt u de pomp in- en uitschakelen en de waterflow op het gewenst niveau (stappen) instellen en daarmee energie besparen. Professionele filterpompen voor Koi- en visvijvers. Pick-up and Replace garantie aan huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts