woensdag 10 mei 2017

Korting eemhof zwembad

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Bezorging waar en wanneer je wilt. Verkrijgbaar vanaf € 99. Hoge kortingen, boek online.


Korting eemhof zwembad

Altijd real-time beschikbaarheid. Jouw nieuwe favoriete zwem bad kopen? Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. De boeking moet minstens dagen voor aankomst gemaakt. Center Parcs De Eemhof aanbiedingen tot wel korting.


Aqua Mundo de Eemhof is met de Turbo Twister een unieke attractie rijker. Deze spectaculaire glijbaan is de allernieuwste op het gebied van glijbanen en de enige in Europa in zijn soort. De glijbaan is 1meter lang en bestaat uit drie kegelvormige delen. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden.


Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog. En voor iedereen die van actie houdt zijn er ook nog de spectaculaire wildwaterbaan en diverse glijbanen voor alle leeftijden. Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt.


Geen (deel)restitutie mogelijk. U kunt heerlijk vertoeven in het bubbelbad of golfslagbad. Deal is exclusief parkeerkosten en lockergeld.


Korting eemhof zwembad

Neem je uitgeprinte boekingsbevestiging en groupon mee om deze in te wisselen voor de korting. Controleer goed het adres van het gekozen park online in de deal of op jouw groupon. Het park biedt een ruim aanbod faciliteiten voor alle weersomstandigheden.


Het golfslagbad is altijd erg populair bij de bezoekers van het zwembad. Ga sloepvaren op het meer of maak een rondvaart op een van de grachten en binnenzeeën in de omgeving. Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider. Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte. Hier laat je je heerlijk meevoeren op de golven, die bovendien een stuk warmer zijn dan die van de Noordzee!


Korting eemhof zwembad

En Discover Scuba laat je kennismaken met de duiksport. Ik verkoop dit omdat we niet meer die kant op gaan. Info over korting eemhof zwembad. Resultaten van zoekmachines!


Dit zwembad is een subtropisch zwembad , wat inhoudt dat het water doorgaans warmer is dan bij een normaal zwembad. Subtropisch zwembad de Eemhof is te vinden in één van de vele CenterParcs parken. Deze korting is geldig voor maximaal personen per keer. Laat je digitale Ouders van Nu Voordeelpas zien bij de kassa. Tot wel korting op de mooiste vakantiehuisjes, midden in de natuur.


Inclusief zwemparadijs en gratis activiteiten. In het zwembad vind je glijbanen voor kinderen en volwassenen, een golfslagba bubbelba wildwaterbaan, stroomversnelling, kinderbad en buitenbad. Wat is er bijvoorbeeld leuker dan een dag zwemplezier in een subtropisch zwembad. Daar kun je heerlijk een dagje zwemmen samen met je gezin of vrienden.


Ook de luchttemperatuur is warmer dan normaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts