dinsdag 2 mei 2017

Gebakken bestrating

Waaltjes of stapelblokken? Bruin, rood of toch paars? Ontdek nu ons aanbod bestrating! Bestrating van Vandersanden is duurzaam en sfeervol. Ideeën voor een toekomstig project?


Maak uw eigen moodbord uit cases!

Dé grote steen voor mooie ambities. Vind gebakken bestrating als je nu zoekt. Ruim assortiment bestrating. Klei is een hernieuwbare grondstof. Elk jaar zetten onze rivieren namelijk meer klei af dan er nodig is voor de keramische industrie.


Bent u op zoek naar bestrating voor uw terras, oprit of bedrijfsterrein? Wij bieden u een uitgebreid assortiment van een hoge kwaliteit. Vind de voor u perfecte bestrating te vinden waar u jaren mee vooruit kunt.


Kiest u voor gebakken , dan kiest u voor jaren plezier van uw tuin!

Deze klinkers zijn gemaakt van klei en worden gebakken in een oven. Het resultaat: duurzame en uiterst harde stenen die zeer kleurecht en onderhoudsvriendelijk zijn. Voor een terras of oprit met karakter.


In gebruik worden deze klinkers warmer van kleur. Dit sierbestratingsproduct is kleurecht en prima bestand tegen weersinvloeden. Bovendien kunt u met gebakken bestrating diverse legpatronen ten uitvoer brengen, waardoor u uw tuin een persoonlijk tintje kunt geven.


Nieuw gebakken dikformaat bestrating is perfect voor het aanleggen van sierlijke paden en wegen in uw tuin. Dikformaat bestrating is circa 21. A-fabrikanten Bylandt en Wienerberger. Welke nieuw gebakken dikformaat siert binnenkort uw tuin? Straatbaksteen is een gebakken materiaal en wordt als steen toegepast in straatwerken.


Het verschil met andere betonstenen is dat straatbakstenen gemaakt worden uit klei en een keramisch product zijn. Daardoor zijn ze bestand tegen extreme vorst, hoge temperaturen en intensief dagelijks gebruik. Sterker nog, gebakken bestrating wordt mooier naarmate de jaren verstrijken. Ze winnen aan uitstraling terwijl ze hun kleur behouden.


Vanuit onze vier vestigingen, met in totaal een opslagruimte van meer dan hectare, leveren wij alle tuinmaterialen aan huis, vaak vanuit onze eigen voorraad. Onder de aanbiedingen bevinden zich verschillende formaten, waaronder de gebakken waaltjes (duimers), gebakken dikformaten (duimers) en de gebakken keiformaten (duimers), allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Kortom, voor goedkope bestrating of gebakken klinkers bent u bij de VSB Groep aan het juiste adres.


Voor deze producten mogen wij alleen adviesprijzen tonen.

De klei wordt in een mal gevormd waarna het onder hoge temperatuur wordt gebakken in een oven. Gebakken sierbestrating wordt van (rivier)klei gemaakt. Door dit proces wordt gebakken sierbestrating kleurecht, door en door gehard en heeft het, afhankelijk van de oventemperatuur, een lage. Altijd binnen werkdagen bij u thuis geleverd!


Onlinebestrating levert het gehele assortiment van Excluton zeer voordelig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts