donderdag 4 mei 2017

Waterglijbaan kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Opblaasbare waterglijbaan kopen ? Je eigen waterpark in de tuin? Met een waterglijbaan , -glijmat of –sproeier hebben kinderen urenlang speelplezier. Waterglijbanen koop je eenvoudig online bij bol.


De meeste waterglijbanen zijn ook als gewone glijbaan te gebruiken door de waterfunctie uit te zetten.

Varioplay, dochteronderneming van Variopool levert oplossingen op het gebied van waterglijbanen en waterattracties, die beschikbaar zijn in vele maten. Een waterglijbaan , dat wil toch ieder kind! Door de tuinslang op de glijbaan aan te sluiten, glijdt iedereen nog sneller het zwembad in. De glijbaan heeft stevige handgrepen en voetensteunen, waardoor uw kind veilig naar boven kan klimmen.


Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde bevindt zich een zacht kussen. De Tobocan kan worden toegepast als waterglijbaan maar ook als droge baan. Door het unieke modulaire systeem is de glijbaan voor iedereen interessant.


Het modulaire systeem biedt U de mogelijkheid om klein te beginnen en daarna uit te bereiden. U begint met een kleine glijbaan.

Ten aller tijde kunt U de glijbaan uitbreiden naar eigen zin. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Om van de waterglijbaan te kunnen glijden moet je eerst de klimwand op klimmen met handvatten en gaten voor je voeten. Onze glijbanen zijn gemaakt van een duurzaam kunststof en zijn ook geschikt voor zwembaden met een zoutelektrolyse systeem.


Daarnaast hebben al onze zwembad glijbanen een uniek water verdeel systeem. Hierdoor wordt de glijbaan min of meer een ‘ waterglijbaan ’. Met deze waterglijbaan haalt u uren speel plezier in huis. Jouw nieuwe favoriete waterglijbaan kopen kopen?


Zoek naar zoutwater zwembad op de nieuwe KensaQ. Ook denken wij mee in oplossingen om voor uw de perfecte waterglijbaan te realiseren. Een brede verscheidenheid aan professionele waterglijbaan kopen -opties zijn voor u beschikbaar, zoals pvc. Er zijn professionele waterglijbaan kopen leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Plezier voor jong en oud gegarandeerd en dé aanvulling voor je zwembad. Glijbanen, afmetingen en kleuren voor een Scherpe Prijs. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Met de zon op je bol is het tijd om lekker buiten met water te spelen! Een glijbaan kopen kan in één van onze filialen, maar het is net zo makkelijk om online een glijbaan te kopen.

Wij bezorgen dit netjes bij je thuis. En natuurlijk kun je gelijk ander buitenspeelgoed kopen. Zo kunnen de kinderen niet wachten om te gaan buiten spelen. Kijk op onze actiepagina of er een glijbaan aanbieding is.


Ontdek hier ons assortiment waterglijbanen op Zwembadstore. Bekijk alles met waterglijbaan ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Uw eigen waterglijbaan kopen en ontwerpen?


Heeft u liever een ander figuur op de zijkanten van de waterglijbaan staan in plaats van de dolfijn of krokodil? Het is mogelijk de zijkanten te personaliseren aan de hand van uw eigen wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts