maandag 8 mei 2017

Fast forest

Kies uit producten vanaf € 2180. Una nuova generazione di arredi outdoor di design dove praticità e resistenza si abbinano a comfort e bellezza. Sono prodotti in alluminio, personalizzabili, eco. De zithoogte van de stoel is centimeter en de hoogte van de armleuningen is centimeter.


Uniek Italiaans ontwerp voor zowel buiten als binnen. Van nature is de stoel al gezegend met een uitstekend zitcomfort, maar als u graag nog wat lekkerder wilt zitten, is het Forest Armchair Zitkussen echt perfect voor u.

De stoel is multi-inzetbaar en is dankzij het aluminium materiaal ook geschikt voor buiten. Fast Forest - 2Shoemaker St. De stoel is geheel vervaardigd van gelakt aluminium en daardoor geschikt voor binnen en buiten. Deze bijzonder fraai vormgegeven stoel is zowel binnen als buiten te gebruiken.


De Forest Chair is geïnspireerd op de silhouetten van een bos met tegenlicht van een lage zon. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hierdoor zijn de meubels bij uitstek geschikt voor buiten.


In combinatie met het moderne design levert dit stijlvol tuinmeubilair op dat over de hele wereld geliefd is!

Für den Outdoor-Sessel Forest wurde traditionelle Handwerkskunst mit modernster Technologie kombiniert. De Forest Armchair is ontwerpen door Robby Cantarutti voor het Italiaanse merk Fast. Tevens is de Forest Armchair in vele verschillende kleuren te verkrijgen, waardoor er voor iedereen een geschikt stoel tussen zit.


Het resultaat: een fraaie stoel met het bijzondere silhouet van een bos. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Het opvallende lijnenspel in de zitting van de stoel springt meteen in het oog. Hiervoor lieten de ontwerpers zich inspireren door de silhouetten die ontstaan bij een laaghangende zon in het bos. Je zal in het algemeen in staat zijn om deze snelheid te verkrijgen van de grote internetdiensten die wereldwijd gedistribueerde servers gebruiken.


Het ontwerp voor deze stoel is uit de natuur gehaald. Deze stoel is gemaakt van 1 aluminium en wordt in Italië geproduceerd. Naast design ook inspiratie én advies? Da die Teilnehmerplätze bei den jeweiligen. De mooiste tuinmeubelen vind je bij Art Meets Design.


De Forest armstoel is een ontwerp van Robby en Francesca Cantarutti. Een geweldig visueel aangezicht waarbij inspiratie uit de natuur is opgedaan. Geheel uit gegoten aluminium vervaardigd.


Niet alleen het Italiaans design, maar ook het kleurenspel en het onderhoudsvriendelijk materiaal, maken het buitenleven nog aangenamer. FOREST outdoor aluminium table chairs and armchairs from Italian manufacturer FAST.

Also available in the FOREST line: a bar chair with a. Formula Student Team of the Deggendorf Institute of Technology. Gratis verzending Voor 22:bestel de volgende dag in huis Gratis retourneren 21. De forest barstoel is een ontwerp van Robby en Francesca Cantarutti.


Ontdek ideeën over Eettafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts