donderdag 4 mei 2017

Fonteyn parasol

Grootste assortiment van Europa. Alle tuinmeubelen uit voorraad leverbaar. Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Boek het Parasol , Nieporęt. Wij hebben mooie en hoge kwaliteit parasols die perfect bij uw tuinset passen. Bovendien komen uw tuinmeubelen nog meer tot hun recht als er een passende parasol boven staat.


Bij Fonteyn leveren wij de nieuwste parasols. Ontdek ons gunstige aanbod! Van loungesets tot tuinstoelen en van ligbedden tot complete eetsets. Ervaar de meest uiteenlopende materiaalsoorten en maak kennis met bekende merken als Hartman, Borek, Keter of het Fonteyn huismerk. Geef uw tuinset extra sfeer met deze zonnig parasol uit de Fonteyn eigen collectie.


Het frame is van hoogwaardig aluminium met antracietgrijze poedercoating. Het gele parasoldoek is gemaakt van polyester wat zorgt voor een goede bescherming tegen de zon en dat het waterafstotend is en dus een lichte regenbui kan weerstaan. Voor optimale bescherming van uw parasol raden wij bovendien een parasolhoes aan. Gebruik de parasolhoes niet over een natte parasol , hierdoor kunnen weervlekken ontstaan en deze zijn niet meer te verwijderen. Daarnaast adviseren wij de parasol in te klappen als u deze niet gebruikt.


Dit is om windschade aan de parasol te voorkomen. Het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom kies je bij KARWEI niet alleen uit verschillende soorten, maar ook uit verschillende kleuren parasols. Kies bij donkere bestrating van je terras voor een witte parasol of een grijze parasol.


Zo kies je uit een ronde, vierkante of rechthoekige parasol. Parasol -aanbiedingen Niet gelogen, wij hebben de beste parasol - aanbiedingen. Omdat wij niet alleen aan het einde van het zomerseizoen parasol aanbiedingen hebben.


Deze Seasons Outdoor parasol heeft een sfeervolle oosterse uitstraling door het rondgebogen parasoldoek met de baleinen. Het doek is gemaakt van Olefin kwaliteit, waardoor het een zachte uitstraling heeft en een hoge zonbestendigheid. De Shanghai parasol heeft een handig draaimechanisme, zodat deze gemakkelijk in- en uit te draaien is.


Fonteyn parasol

Alles uit voorraad leverbaar. U krijgt direct een bevestiging. Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment parasols. Meer geluksmomentjes buiten!


Zo zijn alle parasols voorzien van een draaihendel om de parasol in en uit te klappen. De tuinparasols zijn ingeklapt ook makkelijk uit de voet te halen om ’s winters op te bergen. Wij adviseren er ook een parasolhoes bij te kopen voor bescherming tegen UV licht en vuil. Er zijn veel kleuren en afmetingen beschikbaar. Een parasol beschermt u natuurlijk tegen de zon, maar het fleurt ook uw tuin op.


Onze staande parasols zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, materialen en kleuren. Wij bieden een breed assortiment, zo is er voor ieder wat wils. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs garantie, zo betaalt u dus nooit te veel voor uw nieuwe parasol. Een witte parasol wordt echter wel sneller vies. Berg de parasol dan ook op na gebruik of gebruik een handige parasolhoes.


Accessoires voor parasols. Bij ons koop je niet alleen een handige tuinparasol, wij hebben ook verschillende accessoires beschikbaar waar je het gebruik van een parasol optimaal mee benut. Denk hierbij aan een parasolvoet. Op zoek naar fonteyn parasol tuinartikelen? Vind de voordeligste fonteyn parasol tuinartikelen op VERGELIJK.


Fonteyn parasol

Dan heeft de Woodstock parasol uit de Fonteyn eigen collectie u echt iets te bieden. Mooie warme natuurlijke kleuren en het gemak van een onderhoudsvriendelijk product. De parasol is gemaakt van aluminium en heeft een mooie houtlook, die de natuurlijke sfeer benadrukt. Een goede, grote parasol biedt niet alleen verkoelende schaduw wanneer de zon het hoogst staat, maar biedt ook bescherming tegen avonddauw en lichte motregen.


Een zweefparasol is ideaal want daarmee kun je makkelijker met zijn allen onder de parasol zitten zonder dat de parasolvoet in de weg zit. Heb je geen ruimte voor een parasol ? Bij Tuinmeubelland bestel je een parasol snel, gemakkelijk en veilig online. Wacht niet langer, de parasols vanaf €5- worden in Nederland gratis thuisbezorgd. Neem dan contact op met de klantenservice van Tuinmeubelland. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75.


Vraag direct online uw korting aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts