vrijdag 12 mei 2017

Exotan loungeset ibiza

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Shop nu eenvoudig en snel op beslist.


Exotan loungeset ibiza

Hij is te bestellen in kleuren: mixed grey, taupe en in het mixed grey. Je kan kiezen uit onderdelen: een hoek, een center en een hocker, welke universeel met elkaar gekoppeld kunnen worden. De loungeset wordt geleverd zoals op de foto is afgebeel met 3x hoek element, 2x midden element en 1x hocker.


Kies uit producten vanaf € 4450. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. All weather textileen is een sterk en duurzaam polyester draad met PVC coating. Deze lounge fauteuil is onderhoudsvriendelijk en bestand tegen alle weersomstandigheden.


De fauteuil komt met jaar garantie. Ibiza is beoordeeld met een 8. Je kunt het product veilig bij ons online bestellen en het zal spoedig bij je thuis worden bezorgd. Bekijk het aanbod op SUNtip. Exotan ibiza loungeset in de kleur zwart.


In de loungeset zit een volledig weerbestendig (gepoedercoat) aluminium frame, welke is bekleed met Quick dry foam. Dit is een speciaal ontwikkeling foam voor meubelen die het hele jaar door buiten blijven staan. De tuinmeubelen van het merk zijn volledig weerbestendig. Alle gebruikte materialen van deze loungeset zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij kopen deze tuinmeubelen grootschalig in waardoor wij schaalvoordelen hebben, deze voordelen ziet u direct terug in onze prijs.


Haal vandaag nog die loungesets in huis. Breidt uw ibiza loungeset uit met dit hoekstuk. Dit zorgt ervoor dat de loungestoel gewoon vochtig mag worden en dat hij snel weer opdroogt. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ontdek ons ruime assortiment! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Echt topkwaliteit en elke set is uniek doordat echt bamboe elke keer net iets anders is. Ontvang snel een antwoord.


Exotan loungeset ibiza

Als aanvulling op de collectie heeft Persoon onderhoudsproducten in het assortiment ontwikkeld en opgenomen. Loungeset koop je gemakkelijk online. De collectie bestaat uit cleaners, sealers en protectors.


Deze onderhoudproducten hebben een zeer hoogwaardige samenstelling. Bestel hier loungesets online. Wir, VOF Latour von Lith, freuen uns über Ihr Interesse an unserem Hintergrund. Jahren Verkauf von Gartenmöbeln in unserem Shop sind wir seit Jahren.


Exotan loungeset ibiza

De rugleuning is verstelbaar in opstaande hoek, waardoor je zelf kunt kiezen hoe je wilt zitten of liggen. De Texfabric stof van deze lounge set heeft een waterdichte sealing aan de binnenkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts