vrijdag 19 mei 2017

Aquaforce 4000

Hozelock Aquaforce Filterpomp Kopen? Alle merken vijverpompen op Beslist. Nu meer dan 8vijverpompen online. De Aquaforce is een zeer multifunctioneel apparaat dat kan worden gebruikt als filterpomp, beeklooppomp of watervalpomp.


Deze vijverpomp kan ondanks het geringe stroomverbruik een grote opvoerhoogte bereiken. De pomprotoren zijn voorzien van keramische lagers met drukringen, waardoor de Aquaforce nog duurzamer en betrouwbaarder is dan voorheen. Een vijver is al lang niet meer een. The Aquaforce sets high performance and efficiency benchmarks in flow rates and head heights.


Sterkte filterpomp voor uw vijver. Deze pomp heeft een maximale doorstroming. Bij Haxo vindt u diverse soorten pompen om uw vijver geheel naar eigen wens in te richten. De serie Aquaforce filter- en watervalpompen is ontwikkeld om sterk, probleemloos en efficiënt te zijn. Zelfkoelend systeem – de motoren hebben een waterkoelingssysteem wat ervoor zorgt dat de pompen op constante temperatuur blijven en het risico op oververhitting vermindert.


Aquaforce 4000

Tip van de vijverspecialist. Regelmatig onderhoud verlengd de houdbaarheid van uw pomp! Installatie en onderhoud van de filterpomp wordt eenvoudiger gemaakt door het ingebouwde handvat.


Ter bescherming van de kleinste vijverbewoners is deze pomp uitgerust met een fauna beschermingssyteem waarmee de afmeting van de aanzuigopeningen kan worden gereduceerd tot mm. Dit model heeft een maximale doorstroming van 6. Door de zelfkoelende werking. Dan kunt u deze gelukkig vervangen zonder dat u direct een nieuwe pomp hoeft aan te schaffen.


Bent u op zoek naar een andere pomprotor of reserveonderdeel? Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. De Aquaforce is bovendien voorzien van een faunabeschermingssyteem waardoor kleine waterdieren niet in de filterkorf zullen belanden.


Met drie jaar garantie staat deze pomp garant voor een lange levensduur! Voor het beste resultaat plaats je de Aquaforce pomp in het diepste deel van de vijver, tenminste 2mm onder het wateroppervlak. Meer dan 8vijverpompen online.


Aquaforce 4000

Grootste keuze, de laagste prijzen. Bij ons kunt u zowel via de webshop als in onze échte winkel kopen. We leveren aan bedrijven en.


This pump has a very large filter cage and has little maintenance requirements. Met deze pomp verpompt u de juiste grote vuildeeltjes naar uw vijver waardoor deze op een goede manier gereinigd worden. De Aquaforce heeft een functionele handgreep waardoor u de pomp eenvoudiger en gemakkelijker kan installeren en schoonmaken.


Aquaforce 4000

De filteroppervlakte van de nieuwe AquaForce -pompen is aanzienlijk vergroot. Hierdoor wordt zoveel mogelijk afval opgevangen en naar het filtersysteem getransporteerd. De stevige draaggreep maakt installatie en onderhoud eenvoudiger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts