woensdag 31 mei 2017

Wilgentenen borderrand

Ruime keuze tuinartikelen online. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.


Met wilgentenen kunnen allerhande decoratieve elementen gemaakt worden. Schuttingen, gevlochten manden, of andere creatieve ideeën leest u hier in het artikel over vlechtwerk van wilgentenen. Momenteel zijn we nog een laatste winterprik aan het verwerken maar al gauw wordt het lente en wie reeds zin heeft om bloemen buiten te zetten kan alvast beginnen met het weven van wilgentenen.


Dit lentebloemstuk met wilgentenen kan je nu zelf ook bloemschikken. Zoekt u een fraaie borderrand langs uw verhoogde plantenborder of een professionele kantopsluiting langs uw tuinpad of oprit? Met onze borderranden van hout en staal heeft u altijd een oplossing voor handen.


Kies uit A-kwaliteit hardhouten borderafwerking tot roestig cortenstaal of gegalvaniseerd verzinkt staal. Koop en verkoop borderrand eenvoudig op Marktplaats. Schermen gemaakt van gevlochten wilgentenen , ze zijn per stuk 100cm lang.


Ze zijn voorzien van grondpennen die gemakkelijk in een zachte ondergrond gedrukt kunnen worden. Zorgt voor een mooie afscheiding van de border of het gazon. Geef uw borderrand eens een eigentijdse twist.


Wilgentenen borderrand

Gemaakt van gevlochten wilgentenen , ze zijn per stuk 100cm lang en worden per geleverd. Verse wilgentenen te koop. We kunnen u over het algemeen het hele jaar aan wilgentenen helpen, maar vanaf eind oktober, begin november begint het ‘ wilgentenen -seizoen’.


We hebben dan volop aanvoer van verse wilgentenen. Deze wilgentenen komen van een knotwilg. Wilhout is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het maken van wilgentenen schuttingen en erfafscheidingen van wilgentenen.


Wilgentenen borderrand

Door de duurzaamheid en flexibiliteit van wilgentenen kan dit op brede schaal worden toegepast. Wilhout heeft eigen bossen waarin de wilgentakken wordt geteeld. De Vlechterij heeft haar eigen grienden met verschillende soorten wilgenhout, allen geschikt voor het maken van vlechtwerken, zoals tuinobjecten en mandwerk. Omschrijving Borderrand wilg. Leverbaar in drie verschillende hoogtes.


Deze zijn makkelijk in lengte aan te passen volgens wens. Borderranden zijn multifunctioneel te gebruiken in of rondom de tuin. Met de opkomst van borderranden kregen we de mogelijkheid om borders, gazon en bestrating gemakkelijk en duurzaam van elkaar af te schermen. Ziet u een mooie schutting tussen dit overzicht of zou u iets soortgelijks willen laten realiseren in uw.


Perkranden koop je eenvoudig online bij bol. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Bekijk hier ons online aanbod!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts