dinsdag 16 mei 2017

Houten berging met veranda

Gratis levering en advies! Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! De grootste collectie bergingen hier! Bergingen tegen de laagste prijzen.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.

Bereken wat jouw houten kozijn kost. Een houten berging met veranda. Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Houten veranda ’s met klassiek aanzicht. Alle producten en benodigdheden om uw tuin in te richten én af.


Met een grote diversiteit aan materialen en typen en de mogelijkheid om deze op maat te laten maken. Tuinhuis met overkapping of veranda Een tuinhuis met overkapping is als een tweede huis. Met voldoende ruimte voor een loungeset heeft u het ideale plekje om van de buitenlucht te genieten.

De bijbehorende berging geeft meer opbergruimte, zodat uw tuinmateriaal veilig en uit het zicht opgeborgen is. We hebben in Heerhugowaard een veranda met berging geplaatst. De dakranden zijn ook gemaakt van blank douglas houten planken en de wand bekleding van zwarte zweeds rabat delen wat de klassieke look geeft. Er is ook een berging gemaakt met een blanke douglas deur. Een veranda met overkapping is ideaal om uw tijdens warme zomeravonden lekker beschut buiten te verblijven.


Tevens is een schuur met overkapping op maat mogelijk of kunt u zelf een schuur met overkapping bouwen. Bel of mail ons voor het samenstellen van uw blokhut of schuur met overkapping met een bijbehorende prijsopgave. Een overkapping met schuur biedt veel mogelijkheden voor uw tuin. Bekijk ons aanbod overkappingen met schuur nu en ontdek zo onze hoogwaardige modellen van o. Tuindeco, Karibu en meer A-merken. Zo kunt u een houten berging gebruiken in de tuin, maar kunt u hem ook gebruik voor het huis, als extra opslagruimte.


Kiest u voor een berging van Fonteyn, dan kiest u voor kwaliteit tegen voordelige prijzen. Onze berging exemplaren zorgen voor een mooi opgeruimd effect in de tuin of voor die extra ruimte die u binnenshuis tekort kwam. Bekijk het bord berging - veranda van meno_tomatala op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Veranda , Terrasoverkapping en Achtertuinen. Een schitterende overkapping met berging van 8.

Er is gekozen voor melkglas wat wel voor lichtinval zorgt, maar geen doorkijk. Deze houten berging met overkapping is afgebeeld met een zadeldak bedekt met golfplaten, een PVC dakgoot, vaste ramen en een boerendeur. De houten berging is opgebouwd uit geïmpregneerd vurenhouten wanden. Als fundering is er gebruik gemaakt van Azobé hardhouten balken.


Zo zit u het hele jaar droog in uw tuin én heeft u voldoende plek om uw tuinspullen op te bergen. In de webshop van Onlinetuinhout. In heel Nederland genieten tal van tevreden klanten iedere dag van hun door Donker Houtbouw gerealiseerd gebouw van hout.


Bij Donker gaan ontwerp en vakmanschap uitstekend samen. Ga snel op zoek naar uw ideale veranda en neem contact met ons op, om de meerdere mogelijkheden voor uw droom veranda te bespreken. Vraag naar onze inspirerende alternatieven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts