maandag 29 mei 2017

Gispen dukdalf

Het stalen frame is afgewerkt met matte poederlak. Bij ons kunt u terecht voor een Voordelig assortiment aan de. De poten hebben een diameter van 1centimeter en het tafelblad is centimeter dik. De poten zijn gemaakt van gelakt staal en het tafelblad is gelamineerd. Kantoormeubelen van Top Kwaliteit, Betaalbaar, Betrouwbaar en Duurzaam.


Gispen dukdalf

Op het stalen frame rust een tafelblad gemaakt van spaanplaat. Echt design, gemaakt van Hout, ontworpen door Peter de Boer en geproduceerd in Nederland. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Je kan kiezen uit twee kleuren: wit en zwart. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze mat-zwarte tafel is in perfecte conditie. Het houten blad en het stalen onderstel zijn door middel van schroeven solide met elkaar verbonden. Dankzij het eenvoudige kliksysteem is het blad met één beweging omhoog te klappen.


Gispen dukdalf

Deze serie tafels kenmerken zichzelf door het typische frame. In deze serie zijn soorten tafels beschikbaar: eettafels, vergadertafels, bijzettafels, bistrotafels en statafels. Het vierkante stalen frame waaruit poten komen is kenmerkend in deze serie. De serie bestaat uit eettafels, vergadertafels en bijzettafels in diverse afmetingen en afwerkingen.


Meest opvallend detail is het vierkante stalen frame waarbij vier symmetrisch geplaatste poten op de centrale kolom bijeenkomen. De opstaande rand van deze bijzettafel is een absoluut pluspunt. Zo weet je in elk geval zeker dat je spullen niet van de tafel vallen. Voor het ontwerp van deze tafelserie liet de ontwerper zich inspireren door de houten dukdalf constructie in het water waar boten kunnen afmeren.


De dukdalf eettafel werd door peter de boer voor gispen ontworpen. Een dukdalf , oftewel een stevige pilaar in de zee. Ter gelegenheid van 1jaar Bauhaus presenteert Dutch Originals dé Bauhaus-iconen van W. Een uniek, gelimiteerd aanbod. De Stabilics hebben verschillende groottes, dus het is maar net hoeveel mensen je kwijt wilt aan tafel! Alle de tafels zijn super sterk en hebben verstelbare tafelpoten die je tot 20cm kunt in- of uitschuiven.


De opvallende poten zijn sterk en stoer, en versterken de uitstraling van het ranke blad. Dukdalf stoelen online kopen? Ideaal als vergader- of leestafel op het werk, of als gezellige.


Design meubelen met kortingen tot ! Most striking detail is the square steel frame in which the four symmetrically pl. Bekijk de designcollectie van petesla. Gispen is dé inrichter van woon-, werk-, zorg- en onderwijsruimten. Zij creëren een optimale omgevingen die een positieve invloed heeft op mensen. Dat doen ze als ontwerper, producent en leverancier.


Daarbij is Gispen graag een inspirerende partner voor hun opdrachtgevers. Zo goed als nieuw Ophalen Vijf personen of meer. Deze variant heeft een diameter en hoogte van centimeter.


De tafel is volledig gemaakt van gelakt staal in zwart of wit. Bijzondere designproducten en functionele woonoplossingen kleuren de Gispen Home Collectie. Bijzettafels × Bijzettafel.


Er zijn zelfs producten tentoongesteld in musea over de hele wereld en daar mag het merk trots op zijn! Het blad is voorzien van een afneembare stalen ran die in verschillende kleuren beschikbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts