woensdag 10 april 2019

Kastanje houten hekwerk

Houten Hekwerk in diverse maten voor de Laagste Prijs en Snel Thuisbezorgd! Vanaf €1per set, 3x cm. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Ruim Assortiment MDF Plinten bij dé Plintenspecialist. Wekelijks worden duizenden kastanje palen en meters kastanje hekwerk geimporteerd en bij klanten overal in het land afgeleverd.


Van hameren houthandel in ter aar bied aan kastanje houten schapen hekwerk , prachtige landelijke uitstraling.

Noord-Holland is al meer dan jaar de grootste producent en leverancier van houten schapenhekken. Inmiddels hebben veel hekken hun weg gevonden naar tevreden klanten. De oorsprong van het bedrijf ligt bij houten producten voor de schapenhouderij. Het Frans en Engels hekwerk wordt aangeleverd op rollen van en 10m. Normaal gesproken wordt om de circa 2m een kastanje paal de grond in geslagen waaraan het kastanje hekwerk wordt bevestigd.


Het kastanje hekwerk is gemaakt van gekloofde kastanje latjes die aan elkaar worden bevestigd door gevlochten sterk ijzerdraad. Wij leveren verschillende soorten houten hekken, afrasteringen en omheiningen. De hekken worden bij voorkeur gemaakt van kastanjehout of eikenhout.

Er zijn verschillende soorten houten hekken: wringhekken, landhekken, schapenhekken, poorten en klaphekken. De Hekkerij levert bijpassende kastanje houten of eiken palen. Plaats deze kastanje palen op dezelfde wijze als de hoekpalen. Stap 3) Plaatsing van het hekwerk : Rol het hekwerk uit en monteer de eerste lat met krammen of schroeven op de eerste hoekpaal. Let hierbij op dat u het hekwerk met de puntjes naar boven plaatst.


Bij elk opeenvolgende paal rekt u het hekwerk goed uit. Maar een schapenhek kastanjehout kan natuurlijk ook goed worden gebruikt om een stuk tuin of erf af te zetten. Het hekwerk is ook geschikt voor ander kleinvee als geiten, kippen of ezeltjes.


Het kastanjehouten hekwerk bestaat uit gekloofde kastanje latten die door middel van ijzerdraad aan elkaar gevlochten zijn. Alle merken voor lage prijzen! Schapenhek kopen: Engels of Frans?


Keuze uit meer dan 1tuinbanken. Beste resultaten voor steigerhoutenbed op Finecomb. De kastanje houten latten worden bij elkaar gehouden door twee of drie draden. Deze zijn eenvoudig aan elkaar te knopen met schroeven of kammen. Houd er rekening mee dat de lengte van de palen ongeveer 5x de hoogte van hekwerk moeten zijn.


Dit type palen zijn de basis voor elk ( kastanje houten) hekwerk. Wel een houten hekwerk , maar geen onderhoud!

Het mooie van een houten hekwerk van kastanje hout, is dat dat het geen onderhoud nodig heeft. Het (kern)hout van een tamme kastanje bevat een hoog gehalte aan looizuur. Daardoor is het houten hekwerk van nature beschermd tegen schimmels en vocht. Een hekwerk van kastanje is zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Het hout staat bekend om de weerstand tegen vocht en schimmels en daarom gaat een kastanje hekwerk meestal tot jaar mee.


Wanneer u voor een kastanje hekwerk kiest, weet u zeker dat uw hekwerk nog vele jaren meegaat. Het materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk, u hoeft het hout niet te behandelen. Kastanjehouten hekwerk is sfeervol en rustiek.


Een hek van kastanje gaat wel tot jaar mee en door weersinvloeden als vorst, regen en zon zal de robuuste, landelijke uitstraling van het hek alleen maar toenemen. Onze kastanje hekwerken, ook wel schapenhek, schapenraster, schapenhekwerk, houten hekwerk , rasterhekwerk, stakethek, stakettenhekwerk, houten omheining of kastanjehouten hekwerk genoem komt uit Frankrijk. Daar wordt het deels handmatig en deels machinaal gemaakt van Frans kastanjehout. Bent u op zoek naar een kastanje houten hekwerk ? Wij hebben verschillende soorten formaten.


Bekijk ons gehele assortiment! Op de plaatjes is duidelijk te zien dat er op drie plekken draad zit. Kies dan voor een kastanjehout hekwerk ! In de volksmond wordt dit ook wel een schapenhek genoemd.


U kunt het hekwerk gebruiken als afscheiding voor uw tuin, maar van oorsprong worden ze vaak gebruikt als afscheiding voor een weiland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts