maandag 8 april 2019

Universeel mes

Duurzame messen van uitstekende kwaliteit. Bestel direct online of kom langs! Kwalitatief, functioneel en betaalbaar design voor iedereen. Grootste aanbod keuken- en outdoor messen: het beste mes koop je bij Knivesandtools!


Ben je ook liefhebber van echte kwaliteitsproducten? Wij testen alle producten zelf. Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Of gebruik het mes om je sandwich te halveren.


Het rechte lemmet (het deel waar je mee snijdt) laat zich makkelijk slijpen. Doe dit regelmatig voor het beste resultaat. Leg je universeel mes niet tussen andere messen in een besteklade, maar berg hem netjes op in een messenblok. Zo voorkom je beschadigingen en blijft het mes langer scherp.


Groente, fruit, vlees en meer. Universeel mes (vlees, groenten, fruit) Een goed koksmes als basis. Een koksmes is het startpunt in iedere collectie. Dit GAMMA vervangmes met universeel , recht mes is geschikt voor trapeziumvormige universeelmessen. Is uw universele mes bot of afgebroken?


Dan vervangt u dit door het reservemes. Let erop dat het vervangende mes alleen trapeziumvormige messen kan vervangen. In dit pakket van GAMMA met vervangmessen voor een universeel mes zitten reservemessen. Het mes voor universeel gebruik heeft uitschuifbare trapeziumvormige mesjes.


Dankzij de afgeschermde snelsnijfunctie snijdt u bijvoorbeeld dunne touwen, banden of koorden door zonder dat u daarvoor het mes hoeft uit te schuiven. Het GAMMA mes met snelspanfunctie heeft een snelwisselsysteem dat de mesjes eenvoudig vervangt. Prachtig mes van Style de vie met de hand gemaakt, 5mm dik lemmet. Materiaal van RVS en olijfhout.


Verpakt in een luxe houten kist. Forged Olive universeel mes is niet vaatwasmachinebestendig. Na gebruik raden we aan het mes met de hand af te wassen en droog te maken met een doek. De extra lange neus forceert het tapijt naar beneden en naar het mes toe. Gemakkelijke schroefsluiting voor het verwisselen van het mes.


Universeel mes

Dit mes is ideaal wanneer je op zoek bent naar een fijn mes voor het snijden van verschillende groentes (aubergine, courgette, komkommer, tomaat etc.) en klein fruit (kiwi, appel, banaan etc.). Het mesje was kleiner dan ik had verwacht, maar daardoor heb je wel meer grip. Het mes ligt lekker in de han is vlijmscherp en ziet er fraai uit. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres.


Ontdek wat onze beste messen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. CUSTOM Tokaji Kurouchi Bunka ( universeel mes ), 2mm. Dit fantastisch mooie universele mes uit de Ron serie van BergHOFF is ontworpen door Pieter Roex en straalt zowel design als degelijkheid uit.


Het lemmet van het mes is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en is voorzien van een titanium PVD coating waardoor niets aan het mes blijft plakken. De naam zegt het al, een universeel keukenmes kunt u gebruiken voor bijna alle gerechten die u maar wilt voorbereiden. Door de scherpte van het mes snijdt u zo door de groente, fruit en andere ingrediënten heen. Omschrijving : Uitschuifbaar universeel mes. Ideaal voor het op maat snijden van drainagematten en substraatmatten.


Bij levering bovengenoemde matten worden gratis snijplanken meegeleverd. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Het mes kan gebruikt worden voor het snijden van groenten, hakken van kruiden en het snijden van vlees. Staal Het Chroma universeel mes heeft een hardheid van HRC.


Deze hardheid zorgt voor een goede scherpte behou maar het mes is nog steeds makkelijk met de hand te slijpen op een wetsteen. Het mes is heel stabiel en heeft een mooie balans tussen handvat en lemmet, zoals we dat ook van Global gewend zijn. Het smalle handvat ligt aangenaam in de hand en is voorzien van kleine deukjes.


Universeel mes

Dit zorgt voor een optimale grip. Het universeel mes van Fiskars is een bijzonder licht mes voor tuin, huis, camping en overige outdooractiviteiten, zoals voor het snijden groente, het bewerken van hout of voor het schoonmaken van vis. Het mes bestaat uit hoogwaardig staal en een comfortabele kunststof grip met vingerbescherming. Reinigen: Om de duurzaamheid van deze producten te garanderen, adviseren wij deze met de hand af te wassen. Let op: Messen zijn zeer scherp.


De set bestaat uit een Koksmes, Hakbijl en universeel mes. De messen zijn vervaardigd uit roestvrijstaal en hebben een olijfhouten handgreep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts