woensdag 17 april 2019

Topcover statafel

Haal vandaag nog die nieuwe Statafel in huis. Bestel eenvoudig en snel online. Bekijk ons aanbod direct online. Altijd een verassend aanbod. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles!

Meer dan 1leuke woonwinkels. Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Boek Top nu op Travelstore. Geniet van uw vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Uw keuze is afhankelijk van uw statafel.


Hier kunt u ook gelijk uw eigen statafel vergelijken met een voorbeeld. Top-Cover (á € of € per Top-Cover ).

Met een bijpassende topcover maak je het helemaal af. Onze topcovers zijn geschikt voor alle statafels die en tafelblad hebben met een doorsnede van cm. Door de soepele stretchstof sluit de topcover mooi aan op de statafel. De elastieken rand zorgt dat de hoes goed blijft zitten.


New York Statafelset van Statafelshop. Deze zwarte hoes geeft uw statafel een chique uitstraling. Het materiaal van de statafelhoes bestaat uit polyester en elastan, wat ervoor zorgt dat de stof rekbaar is. De hoes is geschikt voor tafels tot 115cm hoog, met een tafelblad van maximaal 85cm in diameter. Het elastan voorkomt dat de stof kreukt en maakt strijken overbodig.


Topcover voor statafel met een doorsnede van 80cm. Zo kunt u diverse kleuren Eenvoudig combineren met een kleurcombinatie met de statafelrok te maken. De topcover beschermt de statafelrok tegen vuil en slijtage.


Door de topcover met een statafelrok in een andere kleur of print te combineren kun je eenvoudig de gewenste sfeer en stijl creëren. Een statafel is hét meubelstuk voor ieder feestje. Bovendien zijn statafels van Statafelshop. Statafelrok STRETCH topcover - ter bescherming van uw statafelrok - stretch, strijken niet nodig !

Wij hebben meer dan kleuren op voorraad waardoor wij binnen werkdag kunnen leveren. In een handomdraai bij u geleverd. Specialistisch advies nodig? Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Nette rok voor om de statafel. Maakt je statafel representatiever. Zeer geschikt om te gebruiken in een beursstand.


De hoes is wat lastig om de statafel heen te krijgen en let erop dat niet de poten van je tafel inknikken. Door het stretch stof kunnen de hoezen over de poten van de statafel gespannen worden. Wordt geleverd inclusief top cover in dezelfde kleur.


Kan gebruikt worden voor stretch statafelrok Diversen kleuren Linnengoed niet wassen a. Verstikt en verbrande kleden worden in rekening. Laat je eigen topcover bedrukken bij Partytentverhuur Nederland. Een eigen topcover is een leuke merchandise voor jouw bedrijf of organisatie. Of maak een eigen topcover met een leuke tekst of anekdote. Het verschil tussen topcover en een sta tafel rok is dat een topcover alleen.


Uw bedrijfskleur, een speciale themakleur of kiest u voor chique? Een topdekje is geschikt voor statafels met een diameter van 85cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts