woensdag 3 april 2019

Keter rockwood opbergbox antraciet

Kees Smit altijd de laagste prijs! Binnen dagen Gratis Thuisbezorgd. Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Berg eenvoudig speelgoe tuinkussens of tuinspullen op in deze ruime opbergbox met stevig deksel en gasveren om de deksel gemakkelijk te sluiten. Deze opbergbox heeft een goede draagkracht, waardoor er twee personen.


Ga voor de strakke look van houten panelen, maar zonder het onderhoud. Het deksel is voorzien van gasveren voor eenvoudige opening. De extra grote opbergbox biedt zitplaatsen aan twee volwassenen en heeft een capaciteit van 5liter. Je kan de box dus buiten laten staan zonder dat de inhoud nat wordt.


De box is stevig genoeg om zitruimte voor personen toe te laten. Keter opbergbox Ontario antraciet 147x83cm. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. De opbergbox is geschikt voor grote tuinkussens, tuingereedschap en andere tuinspullen. Altijd de laagste prijsgarantie.


Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Tuinmeubelen In diverse materialen. Bekijk het assortiment online! Kom naar de winkel of bestel online! Kies uit producten vanaf € 599.


De Westwood opbergbox van het merk Keter is een krachtige en grote opbergbox voor langdurig gebruik. Mooie tuinmeubelen tegen een scherpe prijs. Keter Springwood opbergbox antraciet De Wit Schijndel JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Om kussens veilig op te bergen, hebben we heel wat opbergboxen die buiten kunnen blijven staan.


Ze zijn er in allerlei maten, zelfs voor de grootste kussens. Keter Borneo opbergbox - 4liter - 129. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


De opbergbox heeft een volume van 5liter waardoor hij voldoende ruimte biedt aan verschillende tuinspullen. De keter opbergbox rockwood heeft een modern hout design en is zowel binnen als buiten te gebruiken door. Rockwood opbergbox donkergrijs.


Keter rockwood opbergbox antraciet

Tackle boxen, kunstaas opbergen. Voor 16:bestel morgen in huis. Fauna is de grootste hengelsportzaak van NL met meer dan 15. Beter Bed voor het vierde jaar op rij gekroond tot Beste Winkelketen én Beste Webshop! Daarnaast is hij sterk genoeg om twee mensen de dragen als zitmeubel.


De verpakking van dit product is beschadig maar het product is in originele staat. In deze grote opbergbox voor buiten bewaar je items droog en geventileerd. Wat zijn de specificaties? Al de producten van Keter zijn gemaakt van hars. De Borneo opbergbox is met zijn moderne wicker design.


Keter rockwood opbergbox antraciet

Door hun jarenlange ervaring kun je er vanuit gaan dat de producten van Keter van hoge kwaliteit zijn en je jaren plezier zullen bezorgen. Zoek jij een extra grote opbergbox voor alle tuin- en loungekussens in de tuin? Keter streeft alleen naar het beste kwaliteit en voor de meest doordachte producten. Dit zie je ook terug in de garantievoorwaarden.


Op elk Keter product ontvang je namelijk twee jaar garantie. Zo kan jij in alle rust genieten van de loungeset, tuinbank of opbergbox. De tuinproducten zijn allemaal gemaakt van kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts