woensdag 3 april 2019

Plum zandbak

Plum zandbak

Kies uit ons uitgebreide assortiment Plum zandbakken. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Plum zandbak

Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Bekijk hier de leukste online. Hier vind je de beste aanbiedingen.


Met de zandbak van Plum stimuleer je het buiten spelen en de creativiteit van je kind. Graven, bouwen en zandtaartjes ‘bakken’, geef de fantasie van je kind de vrije loop! De Plum Giant houten zandbak is gemaakt van premium FSC-gecertificeerd hout met afgeronde hoeken voor extra veiligheid. De Plum vierkante houten zandbak is gemaakt van premium FSC-gecertificeerd hout met afgeronde hoeken voor extra veiligheid.


Het is gemakkelijk te monteren en de zandbak is voorzien van een beschermkap en grondzeil. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Plum Zandbakken koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Deze leuke houten zandbak heeft een kleurrijke opbergruimte voor uw kinderen om hun speelgoed op te slaan, zodat deze nooit meer kunnen verdwalen in de tuin!


Met de Store-it zandbak van Plum Stimuleert u het buiten spelen en de creativiteit van uw kind. Eenvoudig te monteren en wordt geleverd met een beschermhoes en grondzeil. De interne textiel bodembedekker voorkomt dat onkruid door kan groeien en laat het water weglopen uit je zandbak. De Plum Treasure Beach houten zandbak , is een zeer praktische zandbak voor uren speelplezier met vriendjes of vriendinnetjes. De 8-hoekige zandbak heeft handige zitjes zodat de kleding beter schoon blijft.


De Treasure Beach houten zandbak is gemaakt van hoogwaardig FSC gekeurd hout. Deze Plum Junior houten zandbak heeft vier kleurrijke plankjes in de hoeken van de zandbak die bijvoorbeeld dienst kunnen doen als zitplaats. CFT hout (China Fir Timber) hoeft niet. Liefhebber van Plumen producten? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Reviews over de Plum Giant Zandbak. Op dit moment hebben we nog geen reviews ontvangen voor de Plum Giant Zandbak.


Plum zandbak

Wij zouden het geweldig vinden als je een review over de Plum Giant Zandbak gaat schrijven. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. Als onderdeel van de Plum Premium range, is de Plum Premium Houten zandbak en bank gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees Dennenhout, wat optimale dikte, duurzaamheid en sterkte garandeert. De natuurlijke kleur van het hout en de decoratieve details op de stoel zorgen ervoor dat de zandbak gegarandeerd elke tuin past. Deze zandbak uit duurzaam FSC-hout heb je op een uurtje volledig gemonteerd dankzij de voorgeboorde gaten en de handleiding.


Een leuk detail: dankzij de afgeronde hoeken is deze zandbak nog wat veiliger. Behandeld tegen verrotting en insecten. Plum zandbak met waterbekken en picknicktafel van hout geschikt vanaf maanden Het multitalent Ik ben de Plum zandbak met waterbak en picknicktafel en een echt compact speeltalent. Verwijder gewoon de houten platen op mijn tafel en het speelplezier kan beginnen.


Dé Plumen webshop van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts