maandag 1 april 2019

Pela pomp 6000

Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! PELA biedt een complete reeks pompen die voldoen aan al uw behoeften, geschikt voor kleine tot grote motoren. Ons systeem is ideaal om snel, eenvoudig en schoon oliën en andere vloeistoffen te verversen. In beperkt toegankelijke ruimtes zijn PELA Oil Extractors de.


Pela pomp 6000

U verwijdert simpelweg de olie-pijlstok uit uw motor en laat de slang van de carterpomp in het gat zakken. Door keer te pompen ontstaat een vacuüm in de oliecontainer waardoor de olie uit uw motor in de container wordt gezogen. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Motor Olie pomp De PELA pomp is een handmatig werkende vacuümpomp voor het vervangen van diverse vloeistoffen.


De meest gebruikte toepassing is het verversen van motorolie. Door simpel een krachtig vacuüm te creëren, wordt de olie via de pijlstok uit de motor gezogen. The PELA Oil extractor pump operates with the vacuum lifting principle and provides a clean and simple oil change for motors, gears, etc. U hoeft de carterstop hierdoor niet te verwijderen.


Pela pomp 6000

The pump is ideal for use on boats, but also easy to use with cars (not recommendet for contorted dipstick), lawn mowers, construction machines, etc. Uiteraard wel met dezelfde gebruiksmogelijkheden. Door simpel tot keer achtereen te pompen, creëer je een krachtig vacuüm, waardoor de vloeistof wordt opgezogen in het reservoir. Door simpel tot keer achtereen te pompen, creëer je een zeer krachtig vacuüm.


De ringen op het reservoir geven de inhoud aan per liter, zodat je kan zien hoeveel vloeistof is opgezogen. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! I’ve been loyal to otterbox for over years because their cases are SOO durable. PELA specialiseert zich in manuele vacuümpompen die geschikt zijn voor vloeistofverwijdering.


Door te pompen wordt in de pomp een krachtig vacuüm gecreëerd. Door middel van dit vacuüm kan alle vloeistof gemakkelijk uit haar container worden opgepompt. Deze snelle, simpele en schone methode is de ideale oplossing, ook in krappe ruimtes! De PELA -14K is een grote pomp speciaal voor zware motoren. It sucks up the engine oil without you having to drain the oil using the drain plug.


Pela Slangset Voor Pl-14K. Een ideaal hulpmiddel, die ook de olie helemaal onder in het carter kan opzuigen zodat er geen oude olie onbedoeld achter blijft. De pomp is afneembaar en zorgt voor een sterk vacuum dat nagenoeg alle olie uit uw carter opzuigt. De pela pomp moet je gebruiken ,die elektrische pomp van de afbeelding is te koop bij o. Conrad en heeft als nadeel dat de olie niet warmer mag zijn dan gr,anders verbranden de lamellen en pompt ie helemaal niet meer.


Hierdoor wordt de vloeistof opgezogen in het reservoir. The tubes can be removed from the pump and old oil easily poured into an appropriate container for. Bent u hier via een pagina in terechtgekomen? Productomschrijving De PELA 4is een afgeleide versie van de PELA 65 met uiteraard dezelfde eigenschappen, alleen een kleinere inhoud (liter). Winkelwagen product(en) - €00.


Welkom bezoeker, Wilt u inloggen. Via deze pomp zuig je als het ware de olie uit het blok via de. Het heeft grote zuigkracht in een compact model (bolvorm).


Pela pomp 6000

Heeft er hier iemand ervaringen met deze pompen om de olie uit het carter leeg te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts