maandag 8 april 2019

Lijmplank kopen

Lijmplank kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. U kunt de lijmplank het beste langs de kant leggen of daar waar uitwerpselen te vinden zijn. De lijm op de lijmvallen droogt niet op en blijft dus altijd plakken.


Lijmplank kopen

Trapper LTD lijmplanken bestellen of een groter pakket van kleefplaten. Deze muizen lijmval kunt u herkennen aan de speciale lijm die wordt gebruikt, een lijm dat niet uitdroogt. Wij verkopen een muizen lijmplank van onder andere het merk Victor.


Daarnaast kunt u ook muizenlijm online bestellen. Hier vind u alle soorten lijmplanken tegen ratten. Lijmplanken tegen ratten werken zeer goed en u zult al snel resultaat zien. Koop dan NU lijmvallen of lijmplanken om MUIZEN, RATTEN, INSECTEN en SPINNEN te vangen.


Er zijn potten en tubes speciale lijm genoeg te koop via diverse webwinkels. Men doet deze lijm op een stukje karton en je hebt zelf een lijmplanken gemaakt. Wist u dat het gebruik van lijmplanken en lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen verboden is ? Laat geen muis meer ontsnappen met ons assortiment van lijm en lijmvallen tegen muizen! Voor een extra vangopbrengst kunt u altijd een beetje extra lokmiddel zoals pindakaas of hazelnoot chocoladepasta op de lijmplanken doen om zo nog sneller muizen te vangen.


Een gunstig geprijsde oplossing voor uw muizenprobleem! Ongediertebestrijding kopen bij HORNBACH. Niets is vervelender dan ongedierte in huis en tuin. Je kunt wachten tot het ongedierte vanzelf weggaat, maar meestal is dat niet het geval.


Ondertussen vreten insecten aan je planten en heb je in huis last van muizen of zilvervisjes en vooral in de zomer last van vliegen of muggen. In de praktijk komen wij ze nog vaak tegen, de beruchte lijmplanken en lijmvallen. Wij willen graag bedrijven waarschuwen deze niet te gebruiken.


Op het gebruik van lijmplanken en lijmvallen staan hoge boetes die kunnen oplopen tot wel duizenden euro`s. BELL Trapper Pro lijmplank Rat stuks voor de zeer snelle effectieve vangst. Met de Bell Trapper Pro lijmplank rat stuks ben je heel snel van je ongedierte overlast af. Deze Bell Trapper Pro lijmplank rat stuks kan je gebruiken voor de bestrijding van ratten, muizen en kruipende insecten.


De overlast brengt de gezondheid van de mens en dier in gevaar. Lijmvallen zijn de oplossing als u last heeft van ratten en de overige middelen niet werken. Leg de lijmplank neer op de plek waar de dieren vaak lopen (vaak ontstaan hier sporen van buikvet) en de volgende ochtend zitten de ratten vast op de plank. Eventueel kunt u wat aas (pindakaas, noten, graan) midden op de plaat plaatsen voor extra resultaat. Koop uw lijmplank en muizen lijmval bij ongedierteproducten.


Van deze lijmplank kan eventueel een huisje gevouwen worden. Het voordeel van deze lijmplank is dat er een huisje van gevouwen kan worden zodat er geen stof, meel of ander vuil op kan vallen. De lijmplank kan natuurlijk ook gewoon plat neergelegd worden. Voor gebruik dient u de folie te verwijderen en vervolgens kunt u de lijmplank gebruiken. Bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte kopen bij GAMMA.


Zodra de temperaturen stijgen, steekt ongedierte vaak de kop op. Soms blijft het bij enkele insecten en dat nemen we dan voor lief. Maar wordt ongedierte een plaag, dan wordt het tijd er wat aan te gaan doen.


Bij GAMMA koop je alles voor het bestrijden van mieren, zilvervisjes en houtwormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts