vrijdag 5 april 2019

Zwembad randtegels

Zwembad randtegels

Vraag ons om deskundig advies. Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten!


Zwembad randtegels

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van gebogen randtegels voor ronde, ovale, achtvormige zwembaden en baden van vrije vormen. Veel mogelijkheden in Radius tegels. De betonnen zwembadranden zijn leverbaar in diverse kleuren.


De juiste zwembad randtegels uitzoeken is een kwestie van smaak. De zwembadtegels hebben namelijk een grote invloed op het uiterlijk van uw zwembad. De meeste mensen kiezen dan ook passende kleuren voor de zwembadrand en zwembadfolie.


Een mooie zwembadrand met een nette afgewerkte neus zorgen voor de meest luxe uitstraling van het complete zwembad. Wij leveren zwembadranden voor zowel bedrijven als particulieren. Wij berekenen voor u het benodigd aantal zwembadranden voor uw zwembad. Ook leveren wij verwerkingsmaterialen voor zowel beton, als natuursteen randtegels. Deze unieke graniet soort komt.


Het bestaat uit afgekoeld vloeibaar gesteente uit de kern van de aarde, of uit sedimenten die onder druk of bij hoge temperaturen zijn versteend. Een randafwerking van je zwembad doe je met een randtegel of een boordsteen. Zwembadranden, randtegels en boordstenen vind je hier. Elke soort heeft natuurlijk bepaalde eigenschappen, maar (natuur)steen is maatvast, duurzaam en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.


Zwembad randtegels

Momenteel is Chinees hardsteen bijzonder populair en goed betaalbaar. Zwembad randtegels met deze vorm zorgen voor een prachtige omlijsting van het zwembad. Ieder bad kan dus met deze randtegel belegd worden.


Grijs Arduin look: 60cm lengte x 30cm breedte. Donker Arduin look: 60cm lengte x 30cm breedte. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Bent u op zoek naar een zwembadrand voor uw zwembad ? Zwemland levert zwembadranden voor uw zwembad uit voorraad. OLYMPIA TERRASTEGELS Terrastegels behorende bij de Sparta en Roma randtegels. Randtegels Athen (beton) Gebruik een filter.


Bij randtegels hebben we het over terrastegels en randtegels. Aanrader is een tegel te kiezen met een anti-slip werking om uitglijden te voorkomen. De randtegels zijn tegels aan de waterkant die rond of vierkant aflopen zodat er een mooie binnenrand in het bad ontstaat. Na een jaar het huis te hebben verbouw beginnen we nu met het zwembad. We willen de randtegels vervangen.


Er zat namelijk eerst een trapleuning opgeschroef maar die gebruiken we niet meer, omdat er een ingebouwde trap in zit. Zwembad randstenen staan voor kwaliteit, veiligheid en een prachtige uitstraling van uw zwembad ! De steen kan door de verschillende types en vormen in ons assortiment in allerlei stijlen gelegd worden, waardoor uw zwembad de perfecte afwerking krijgt. Bij ieder zwembad passen andere randstenen, bij een ovaal zwembad zijn er hele andere stenen nodig dan bij een rechthoekig zwembad.


Wanneer u advies wilt over randstenen kunt u altijd contact opnemen met Rhodos en voorzien wij u van passend advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts