donderdag 18 april 2019

Kinderpicknicktafel met zandbak

Kinderpicknicktafel kopen? Nu tot korting op unieke zandbakken - Top klantenbeoordelingen - Bestel nu! Kies uit producten vanaf € 295.


De zandbak is geïntegreerd in het tafelblad en kan worden afgedekt met het tafelblad. Door de handige deksel te verwijderen, creëer je eenvoudig een leuke zandbak voor de kinderen.

Dat staat garant voor vele uren buitenspeelplezier. Leuke kinderpicknicktafel met tafelzandbak. Deze picknicktafel voor kinderen biedt met de afmetingen 55x95x95cm voldoende ruimte voor kinderen.


De picknicktafel en zandbak zijn los van elkaar te gebruiken. De tafel wordt als bouwpakket geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en montagehandleiding. Hij is gemaakt van onbehandeld vurenhout. Zandbak Cupcake 118x118xcm.


Onze kinderpicknicktafels staan garant voor jaren.

Hiervoor dienen de poten niet gemonteerd te worden. De zandbak kan waterdicht worden gemaakt door het deksel te voorzien van stevig plastic. Let op: dit is een natuurproduct, waarvan de opslag in de buitenlucht is. Zorg er wel voor dat de klep van de zandbak gesloten is als het kind klaar is met spelen om het zand langer schoon te houden.


Uitstraling Duurzaam hardhout zorgt voor een natuurlijke en speelse uitstraling. De kinderpicknicktafel heeft een comfortabele hoogte en een gemakkelijke instap. Op zoek naar Intratuin kinderpicknicktafel met zandbak ? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bestel je nieuwe zandbak uit ons uitgebreide assortiment. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.


Deze houten picknicktafel is ideaal voor kinderen. Kortom, jouw kinderen zullen zich niet vervelen met de multifunctionele kinderpicknicktafel met zandbak. De afmeting van de picknicktafel is 90x90cm, de afmeting van de zandbak is 95x45cm.


Een gezellige kinder picknicktafel , waar ze met hun vriendjes en vriendinnetjes aan kunnen knutselen, Nieuw Ophalen.

Kopen kun je ook heel gemakkelijk via onze website doen. Ons hele assortiment vind je online en je kunt alles online bestellen. Je zandbak online kopen heeft natuurlijk een heel groot voordeel: je hoeft niet te sjouwen met onhandige en zware delen van een houten zandbak , of passen en meten hoe je twee schelpen in de auto gaat krijgen.


Houten kinderpicknicktafel die met zandbak onder het deksel tevens zandtafel is. Lekker je broodje eten aan deze kinderspeeltafel en daarna in het zand spelen, allemaal aan dezelfde kinderpicknicktafel. Dat is pas een leuke combinatie! Het materiaal is Chinese spar, een duurzaam FSC hout met Red Cedar kleur. Let op:dit is een natuurproduct, waarvan de opslag in de buitenlucht is.


Zoek je een zandbak voor de kinderen? Als je kiest voor een zandbak met deksel of afdekhoes, wordt het zand niet vies door weersomstandigheden of door bezoek van katten. Hierdoor kan het hout er anders uitzien dan op de foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts