vrijdag 5 april 2019

Kleine kweekkas

Bekijk ons grote assortiment online, of kom langs in onze showroom! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Groot aanbod tuinartikelen online! Variërend van een kleine propagator tot de maximale… Meer.


In deze overdekte kassen zijn de jonge plantjes goed beschermd tegen allerlei weerinvloeden, zoals win regen en vorst. Steeds meer mensen plaatsen daarom een kas in hun tuin. Wil jij ook een eigen exemplaar? De meest voorkomende kweekkas is een kas gemaakt van glas.


Kweekkasjes koop je eenvoudig online bij bol. Dit duurzame materiaal zorgt ervoor dat je jarenlang vooruit kan met de kweekkas. Door het glas te verven met een speciale verf zorg je er tevens voor dat deze in de zomer niet te heet wordt.


Kleine kweekkas

Samen met Royal Well hebben we een groot assortiment tuinkassen samengestel denk hierbij aan basis kassen puur voor de kweek in de moestuin, tot prachtige eyecatchers met een moderne uitstraling. Ons vakkundige personeel kan u meer informatie geven over de tuinkassen en hobbykassen. Een grote of kleine tuinkas van Gardenmeister heeft het allemaal. Let op: de kweekkassen worden als bouwpakket geleverd. Het opbouwen van een kweekkas is een arbeidsintensieve klus!


Voordelige tuinkassen met topkwaliteit van Gardenmeister! Kweek je eigen kruiden en groenten en begin in een kweekbak. Een kweekbak wordt ook wel een koude bak genoemd. Dit is het verschil met een kweekkasje , welke beter beschermd tegen buiteninvloeden doordat je een afgesloten omgeving hebt en daarmee een broeikasje creëert. Wat is er leuker (en lekkerder!) dan zelfgekweekte groenten en fruit uit eigen tuin?


Kweken doe je natuurlijk in een handige tuinkas. De FSC hardhouten kweekkas klein is de ideale manier om uw allereerste plantjes en stekjes te beschermen. Dé winkel voor de mooiste tuinkassen voor speciale tuinen en parken. Laat u deskundig voorlichten in onze showroom!


Tuinkassen op een muur of Victoriaanse stijl? Ruime keuze aan blokhutten en kassen. Kom langs in onze showroom! Zoek naar groente kas op de nieuwe KensaQ.


Met een kweekkas kunt u namelijk zelf groenten en andere gewassen kweken in uw eigen tuin. Ideaal om uw groene vingers verder te ontwikkelen! Bekijk hieronder ons complete assortiment tuinkassen, van compacte broeikas tot grote hobbykas. Beleef optimaal kweekplezier met een kweekkas in uw achtertuin.


Als je niet zoveel ruimte hebt in je tuin dan kan een kleine kweekkas uitkomst bieden. Kleine kweekkassen hebben vaak meerdere verdiepingen waar je planten in potten en bakken in kunt plaatsen. Deze kas is ideaal voor het opkweken van zaailingen, jonge plantjes en diverse stekjes. Het systeem voor lichte ventilatie is ideaal om de kleine serre te ventileren. ACD kassen: Kas, tuinkas, kweekkas , tunnelkas.


Kleine kweekkas

Hét adres voor een hobbykas op maat. Op deze manier weet je precies hoe puur je bezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts