maandag 29 april 2019

Keter tuinhuis manor 46s

Bekijk het assortiment Tuinhuis van KETER. Keter Factor Berging bij Azalp. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Preise finden und vergleichen!


Keter tuinhuis manor 46s

Dit schuurtje past met zijn houtlook uitstekend in een natuurlijke omgeving en heeft geen onderhoud nodig door het gebruik van hoog kwaliteit duurzaam kunststof. Het strakke en smalle Manor 4x6S tuinhuis is ontworpen voor smalle ruimtes, zoals tussen een huis en de schutting. Het product is gemaakt van weerbestendig materiaal, heeft een dubbele wand en wordt geleverd met een vloerpaneel.


Het tuinhuis beschikt over ventilatie en heeft een raam voor natuurlijk daglicht. Door middel van de deur heeft u toegang tot al uw spullen, die u op het stevige vloerpaneel neer kunt zetten. Gratis en snel bij u thuisbezorgd. De berging met dubbelwandige constructie is gemaakt van weerbestendig polypropyleen, waardoor hij zeer duurzaam en weerbestendig is.


Keter tuinhuis manor 46s

Het bijgeleverde vloerpaneel houdt de onderkant van opgeslagen objecten schoon en droog. De Manor 46S is ideaal voor kleinere ruimtes. Door de aantrekkelijke kleurstelling past het huisje goed in de tuin en bij eventuele tuinmeubelen. Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Bestel voordelig online bij Azalp.


Doordat alle panelen met elkaar zijn verbonden heeft deze berging een sterke basis. De berging wordt geleverd inclusief vloerbodem en heeft een raam voor extra daglicht. Ook is het tuinschuurtje geventileerd. Dankzij deze compacte afmetingen gaat de berging niet ten koste van de leefruimte in de tuin.


Help anderen en geef jouw mening over dit product. Voor iedereen die in zijn of haar tuin een tuinhuis of blokhut met een natuurlijke uitstraling wil hebben we houten tuinhuizen en blokhutten. Een houten tuinhuis heeft daarnaast als groot voordeel dat het makkelijk te bewerken is. Wil je dus zelf een tuinhuis bouwen of iets aanpassen, dan is dit snel gepiept bij een houten tuinhuis. Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online bestellen!


Deze berging is gemaakt van duurzaam materiaal, bestand tegen weersinvloeden en onderhoudsvrij. Een mooie en handige toevoeging aan iedere tuin! Binnen 1-werkdagen in huis.


Keter tuinhuis manor 46s

Een KETER Tuinhuizen vind je bij Karwei. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online! Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75. KETER Kunststof tuinhuis Factor 6 beige 1x 19cm.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Afsluitbaar met een hangslotAfsluitbaar met een hangslotIn dit Manor tuinhuis staan uw spullen altijd veilig opgeborgen. Hierdoor leent het tuinhuis zich niet alleen perfect als berging voor eenvoudig tuingereedschap.


Het kunststof tuinhuis is namelijk eenvoudig af te sluiten met een hangslot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts