dinsdag 2 april 2019

Leco windscherm

Bekijk ons uitgebreide Lenco assortiment. Specialistisch advies nodig? Zoek naar tuin windscherm op de nieuwe KensaQ. Leco windscherm prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Dit mobiele windscherm van Leco is geheel inklapbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Ideaal voor het creeeren van een fijn windvrij plekje in de tuin! Het wordt geleverd inclusief een aantracite vloerplaat van 15k.


Leco Windscherm oprolbaar van het bekende merk Leco. Praktisch oprolbaar windscherm van het A-merk Leco. Het oprolbare windscherm bestaat uit: zilvergrijs aluminium, wandbevestigingsbeugel en vloerbevestiging voor het eindpunt worden meegeleverd.


Het doek is van 1 polyester, hierdoor houdt hij echt alle wind tegen.

Leco Leco excelleert op het gebied van innovatie en design. Bovendien kiest Leco niet alleen voor een mooi en stijlvol design maar moeten de meubels en accessoires ook bijdragen aan het comfort van de gebruiker. Al meer dan jaar ontwikkeld en produceert Leco tuin- en vrije tijdsartikelen van ligbed tot tuinpaviljoen en van windscherm tot.


Leco Duo oprolbaar windscherm - Naturel - 300x160cm. Het DUO oprolbaar windscherm van Tuincollectie. Het bestaat uit een fraaie zilvergrijze omlijsting (cassette) met aluminium wandbevestigingsbeugel met daartussen een doek van 1 polyester in de kleur antraciet of naturel met een sluiting die je op het einde klikt in een stevige eindpaal met vloerbevestiging voor het eindpunt. Leco specialiseert niet enkel in windschermen , maar ook in grote parasols.


Hun schaduwmakers hebben een ovale vorm en passen perfect boven een grote tafel. Net als hun windschermen , zijn ze beschikbaar in twee neutrale kleuren. Een kwalitatieve investering tegen een goede prijs! Het Leco dubbel oprolbare Windscherm is een praktisch oprolbaar windscherm. Vergelijk voor de laagste prijs.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Koop nú Windscherm in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Het is uitrolbaar tot 3centimeter en 1centimeter hoog en zeer eenvoudig schoon te houden. Het oprolbare Leco-windscherm is de ideale manier om uw terras of tuin te beschermen tegen de wind en ongewenste inkijk. Voor gebruik wordt het zeil uitgetrokken van de muurbevestiging tot de paal met grondbevestiging. Deze paal kan geplaatst worden tot op meter van de muurbeugel.


Het frame rond het zeil is in aluminium aldus volledig roestvrij. Leco Voor wie op zoek is naar tuinmeubelen en windschermen van hoge kwaliteit voor een goede prijs, is Leco een goede keuze. Met meer dan jaar ervaring hebben ze een hele reeks tuinartikelen ontworpen en geproduceerd.


Deze tuinaccessoires gecreëerd met grote aandacht voor de juiste textielkeuze! Een oprolbaar windscherm van Tuincollectie. Met een oprolbaar windscherm zit u met één snelle beweging uit de wind.


De windschermen van Tuincollectie. Eigen Import Collectie en Leco. Onze oprolbare en inklapbare luxe privacyschermen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Daarnaast vind je in onze webshop alle bijbehorende accessoires om je windscherm op verschillende manieren te bevestigen.


Onze windschermen zijn laag geprijsd en zeer eenvoudig te bevestigen. Een goed windscherm is stevig, duurzaam en kan je makkelijk opbergen wanneer het tuinseizoen voorbij is. Naast standaard windschermen , die tevens dienst kunnen doen als afscherming van een zitplek of een tuin, biedt Praxis ook een uitgebreid assortiment uittrekbare windschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts