dinsdag 2 april 2019

Tricoflex slang

Tricoflex slang

Kies zelf de gewenste lengte. Vergelijk nú online, vanaf € 95. Zoek naar festo catalogus op de nieuwe KensaQ. Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden.


Tricoflex slang

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor zowel zakelijk als particulier. Tricoflex waterslang uit voorraad leverbaar: PVC Voordeel werkt vanuit een eigen voorraad.


Door middel van de vijf verschillende lagen is de tuinslang van Tricoflex enorm knikbestendig. De polyester geweven slang is bestand tegen zowel enorm warme als extreem koude temperaturen en zo enorm geschikt voor professioneel gebruik. Voor iedereen die gaat voor de beste kwaliteit!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Tricoflex Cristal slang is een zeer flexibele transparante PVC slang. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Deze doorzichtige Tricoflex Cristal slang heeft een hoge flexibiliteit en is geschikt voor vele uiteenlopende drukloze leidingsystemen. Deze soepele waterslang is knikbestendig en heeft een torsievrije constructie.


Tevens heeft deze slang een uitstekende druk- en vormstabiliteit. Materiaal Zowel de zwarte binnenzijde als de gele buitenzijde is gemaakt gemaakt van pvc. De slang bestaat uit lagen. Daarnaast is hij licht van gewicht en flexibel.


Zo knikt en draait hij niet en trek je hem gemakkelijk achter. Dekwasslang Tricoflex : Hoogwaardige extra soepele dekwasslang Tricoflex 1. Voorzien van een zeer slijtvaste en UV-bestendige buitenwan knikbestendig en torsie-vrije constructie. Uitstekende soepelhei druk en vormstabiliteit lood-, cadmium- en bariumvrij. Slang is geschikt voor p rofessionele toepassingen.


Deze diameter is ideaal om een beregeningspomp, hydrofoorpomp, of bronpomp volledig tot zijn recht te laten komen. Alle smallere slangen zullen ervoor zorgen dat de pomp wordt geknepen in zijn opbrengst. Met een slangtule en een slangklem kunt u de slang eenvoudig op de pomp.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


Uiteraard is deze slang ook uitstekend als tuinslang te gebruiken. Speciale lagen constructie. Hierdoor is hij sterk en slijtvast. Prof slang tricoflex super sterk nu koopje per mtr euro 50mm binnendiameter nog ongeveer mtr beschikbaar. Tricoflex slangen zijn knikvast, torsievast, slijtvast, UV-bestendig en zeer flexibel.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Tricoflex Slang PVC 15mm x 1mm 7bar geel 50m Code: FATopkwaliteit waterslangen met gewoven lagen voor professionele toepassingen. U kunt deze waterslangen uiteraard ook uitstekend gebruiken als tuinslangen.


Let op: voor een juiste indicatie van de verzendkosten moet u contact opnemen met Wellplast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts