dinsdag 2 april 2019

Orchidee voeding

Bij LuxCamp Veilig en Eenvoudig online Boeken. Het Grootste aanbod Stacaravans op deze camping. Bakker voor uw Tuingereedschap, Kunstplanten, Tuinaccessoires en meer! Daarnaast wordt je kamerplant sterk en gezond door extra humusextracten en een 1 plantaardige biostimulant.


Dit zal de plant doen schaden.

Lees voor de juiste hoeveelheid voeding de verpakking. Hoewel de kwaliteit van de in Nederland geteelde orchideeën als zeer goed bekendstaat, is het toch verstandig om een aan te schaffen exemplaar aan een korte inspectie te onderwerpen. Los de voeding in water op en dompel de plant erin.


Laat de plant even in het water staan en laat daarna goed uitlekken. Zo blijft je orchidee gezon bloeit langer en het stimuleert de kans op herhaalde bloei. Bevat een biostimulant voor het beter opnemen van o. De vlinderorchidee staat het liefst op een lichte standplaats.


Dit verschilt echter per jaargetijde en dit hangt weer samen met de bloei en rustperiode van de plant.

Als je orchidee uitgebloeid is, breek of knip dan de uitgebloeide tak weg. Je orchidee gaat nu nieuwe scheuten aanmaken. Als de nieuwe scheuten ca 10cm zijn, gaat de orchidee de generatieve fase in. Daarbij wordt uit het zicht de basis gelegd voor een nieuwe bloemtak. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor het optimaal verzorgen van uw orchidee.


De voeding zorgt ervoor dat uw plant vitaal blijft en dat de plant herhaaldelijk. Orchideeën hebben ook behoefte aan voeding. Voor een optimaal bloeiende orchidee met glanzende bladeren en gezonde wortels geef je haar af en toe speciale orchideeënvoeding. In de zomer is één keer per maand voldoende, in de winter één keer per twee maanden.


Dompel de orchidee hier in, net als bij het. De orchidee is met ruim 31. Elk orchideeënsoort heeft zijn eigen, specifieke verzorging nodig. Vergelijk voor de laagste prijs. Wij delen graag onze kennis daarover met orchideeënliefhebbers.


Hoe verzorg ik mijn orchidee ? In het algemeen wordt aanbevolen om de orchidee een keer per maand te voorzien van meststoffen. Koop meststoffen die stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K) bevatten, plus sporenelementen zoals ijzer (Fe).

Overvoer de orchideeën niet want dit kan ze beschadigen. Bij een orchidee verzorgen hoort ook het verpotten van een orchidee. De Vanda groeit daar niet in de gron maar klemt zijn luchtwortels stevig vast in de boomschors en lift zo mee op de toppen van bomen naar het licht.


Door de sponsachtige luchtwortels kan de Vanda gemakkelijk water en voeding absorberen uit ochtenddauw en regen. Hierdoor weet deze orchidee te overleven. Plantenvoeding voor orchideeën - Met deze krachtige orchideeënvoeding zorg jij ervoor dat je plant nog uitbundiger en vaker bloeit. Voeding en verzorging (26).


Phalaenopsis orchidee soorten en eigenschappen van een mooie lang bloeiende kamerplant. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je goed voor je kamerplant zorgt. Met deze voeding kun jij eenvoudig je plant verzorgen en daarmee de levensduur verhogen.


Schud de fles voor gebruik en meng een halve dop per liter water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts