donderdag 25 april 2019

Tuinhuis modern design

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Vind tuinhuis modern het nu op Kensaq. Woodstar stelt u Cubic en Cornic voor als toonbeelden van functioneel schoon in uw tuin.


Linear valt op door zijn avantgardische look en Stricta is onze nieuwe aanwinst. Maak uw keuze uit onze houten moderne tuinhuizen !

Strakke lijnen, aluminium hoeken en geen dakoversteek zorgen voor een eigentijdse sfeer. Op zoek naar een modern , stijlvol en trendy tuinhuis ? Door onze verschillende bouwsystemen en onbegrensde maatwerkmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Van een klein tuinhuisje tot een nieuwe eigentijdse buitenliving, het is aan u. U heeft een moderne strakke tuin, maar toch hebt u het gevoel dat u nog wat mist.


Heeft u al een design tuinhuis in uw tuin staan? Tegenwoordig is een tuin niet af, als er geen tuinhuis in staat. Speciaal voor de moderne strakke tuinen hebben wij het design tuinhuis.


Een design tuinhuis zorgt voor een grote toegevoegde waarde van uw tuin.

Als hedendaagse tuinliefhebber houdt u vast van het strakke lijnenspel van onze moderne houten bijgebouwen of tuinhuizen. Bovendien zorgt eikenhout voor een betrouwbare basis voor een modern tuinhuis. Het is namelijk ijzersterk en zeer duurzaam, want het gaat zowel binnen- als buitenshuis jarenlang mee. Eikenhout leeft, brengt sfeer en zorgt voor een gezond leefklimaat.


Van de Munckhof heeft jarenlange ervaring in moderne tuinhuisjes. Strak modern design tuinhuis wat zijn de voor en nadelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een tuinhuis. Sinds onze oprichting zijn we bezig om voor onze klanten de best passende oplossing te vinden.


Hierbij waren we trendsetter bij de strak modern vormgegeven modellen. Productinformatie Luxeline Modern Dit strakke tuinhuis met enkele of dubbele (schuif)deur is modern en past volledig in uw hedendaagse tuin. De grote glaspartijen in de deur zorgen voor extra veel lichtinval.


Nabehandelen met tuinolie of gekleurde beits. Een groter tuinhuis kan dan weer dienen als verlengstuk van uw woning. Of wilt u in stijl genieten van uw tuin?


Dan kan u ook kiezen voor een modern tuinhuis met een overkapping. Onze moderne tuinhuizen : mooi én praktisch. Een modern tuinhuis kent een strakke vormgeving met rechte lijnen, een minimalistisch design en een plat dak.


Het oogt hedendaags en praktisch en is ontdaan van frutsels en franjes. Wanneer je woning ook in deze stijl is opgebouw vormt het moderne tuinhuis als het ware een aanvulling hierop.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ben je op zoek naar een uniek eyecatcher in je tuin? Of stel u voor, een tuinhuis dat zich toont als het summum van minimalistisch design en tegelijk als ideale opbergruimte voor uw tuinmateriaal.


We bieden u een ruime keuze aan moderne tuinhuizen met eventueel extra bergingsruimtes, overkappingen en zithoeken. Nieuw in ons aanbod zijn de moderne design -tuinhuisjes. Elk tuinhuis wordt op maat gemaakt in ons eigen werkhuis in Tessenderlo door ervaren vakmensen. Design schuur: alles is mogelijk. Iedere moderne design schuur met plat dak maken we bij Tuinbeurs Nederland op maat.


Onze adviseurs houden graag rekening met uw voorkeuren en wensen. Voor de ramen, deuren en wandafwerking kiest u zelf het soort hout, zoals vuren, lariks douglas of eiken. Ben jij fan van een strak design , maar wel in combinatie met de meest kwalitatieve houtsoorten? Dan is een modern tuinhuis de richting die je het best opgaat. De verticale of horizontale belijningen vormen namelijk een mooi geheel met de warme, authentieke uitstraling van het hout.


De keuze van uitvoeringswijze van een tuinhuis met een plat dak is zeer gevarieerd en kan volledig op maat. Bent u opzoek naar een blokhut dat zich kenmerkt van andere blokhutten door de strakke lijnen en een plat dak? In ons assortiment hebben wij vele moderne tuinhuizen van het merk Tuindeco.


Tuindeco staat garant voor een goede kwaliteit en een duurzame keuze van hout. Tuinhuis , sterk in maatwerk. D e keuze is geheel aan u. Een tuinhuis zorgt voor een grote toegevoegde waarde van uw tuin.


Ontdek hieronder het compleet gamma houten tuinhuizen en carports van het merk Christiaens Yvan. Ga voor modern tot zeer modern , of van klassiek tot hedendaags. U kunt elke soort tuinhuis in detail bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts