dinsdag 2 augustus 2016

Betonnen bankjes

Zoek naar houten bankjes op de nieuwe KensaQ. Lifa Living Bankje Barcelona van €159. De dagaanbieding site van Nederland! Bekijk ons unieke assortiment bankjes.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Betonnen tuinbanken koop je bij Betondingen Nederland. Op het moment dat er een betonnen tuinbank staat zullen mensen daar gebruik van gaan maken en zich verzamelen rondom de bank, dit zorg voor leuke sociale contacten. Een betonnen tuinbank is daarmee bijna zelfs hufterproef te noemen. Nieuwe halfronde betonnen tuinbankjes.


Betonnen bankjes

Zeer zwaar, goed te gebruiken als afscheiding en idelae bank die zomer en winter buiten kan liggen. Let op: Tijdelijk alleen beschikbaar met ruw in plaats van glad beton. Wilt u meer info over een bepaalde foto, geef dan a. Onze betonnen en natuurstenen tuinbanken zijn van hoge kwaliteit beton en steen, hebben een strak en modern ontwerp, zijn door en door gekleur hebben een glad oppervlak en zijn te verkrijgen in verschillende lengtes en diverse kleuren grijs en antraciet. Indien gewenst kunnen we ook maatwerk betonnen banken leveren.


Deze betonnen bankjes worden al ongeveer jaar gemaakt. De zware massieve beton bankjes zijn sierlijk van vorm. De betonnen bankjes zijn geschikt voor allerlei doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan erfafscheiding, ramkraak beveiliging, school, verenigingen of winkelcentra als zit gelegenheid.


Betonnen bankjes

De fabriek produceert verschillende modellen betonbanken. Kijk snel op onze webshop voor de mooiste aanbiedingen. Aanbieding voor laatste stuks uit voorraad. Verlichte bloempotten op Beslist.


Groot assortiment, nú online! De banken van Bio Bound worden gemaakt van beton met gerecycled olifantsgras en betonpuingranulaat. Hierdoor bieden we een product dat zowel circulair als biobased is en dat zorgt ervoor dat onze betonproducten minder belastend op het milieu t. Rechtstreeks vanuit onze fabriek maken wij betonnen bankjes voor het gebruik bij openbare ruimtes, school pleinen, speeltuinen, campings en parken. Deze bankjes zijn nagenoeg hufterproof en worden gemaakt in verschillende uitvoeringen.


Voor meer informatie, klik op de foto van het product waarin u geïnteresseerd bent. Op zoek naar betonnen tafels, bankjes , aanrechtbladen, poeren of andere decoraties voor binnen of buiten? Voor al uw betonnen producten bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u gerust een kijkje.


Onze tuinbanken met betonnen voeten en hardhouten zitting worden door ons zelf geproduceerd en met duurzaamheids klasse hardhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts