vrijdag 12 augustus 2016

Marter verjagen

marter verjagen. Steenmarters verjagen in volière. Ook in kippenrennen komen ze daarom graag. Effectief verjagen van de steenmarter.


Er bestaan diverse oplossingen voor in en rondom uw huis die steenmarters verjagen. Hieronder treft u een overzicht aan van deze oplossingen. Om de omgeving onaantrekkelijk te maken en een steenmarter verjagen helpen elektronische apparaten zoals echografie. De tonen produceren een voor de marter “ondraaglijk” gelui dat na verloop van tijd (max. dagen) het zenuwstelsel van de marter aantast, waardoor het dier vlucht naar een meer aantrekkelijke plaats. Wel bestaan er middelen om de marter uit uw auto te verjagen.


Met een verjager kunt u marters van een groter gebied verjagen en daarmee zal de marter uw erf, tuin of huis gaan vermijden. Wij bieden verschillende soorten verjagers aan van topmerken zoals Weitech, Havahart en Pest-Stop die op verschillende manieren werken. Ultrasone geluiden zijn onhoorbaar voor de mens, maar zeer irritant voor de marter. Je kan een steenmarter ook verjagen met ultrasoon gelui maar daar zijn de meningen wel wat over verdeeld. De beesten wennen na verloop van tijd namelijk aan dit geluid.


Daarom is een apparaat met een bewegingssensor beter. Het geluid gaat dan pas aan als de marter erbij in de buurt is waardoor hij zal schrikken. Voor je een steenmarter kan verjagen , moet je eerst weten langs waar ze binnenkomen. Loop rondom de woning en zoek alle mogelijke toegangen tot het huis.


Zorg ervoor dat u zeker weet dat de marter niet in huis is. De kans is groot dat hij overdag op zijn rustplek elders is. Zet het gaas goed vast want de marter is sterk.


Marter verjagen

Gebruik dan de steenmarter verjagen auto producten op deze pagina om de beestjes in uw voertuig snel en eenvoudig uit uw auto te jagen. De producten die u op deze pagina ziet, zijn stuk voor stuk ontwikkeld voor het diervriendelijk en zonder geweld verjagen van steenmarters in uw voertuig. Zoek naar steenmarter verjagen op de nieuwe KensaQ. Ergebnisse von Suchmaschinen! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een marter , en elk ander lid van de marter familie, inclusief wezels, nertsen en de wasbeer, heeft de neiging niet te doden voor voedsel maar. Hoe voorkomt u steenmarters in de auto? Denk er wel aan dat honden en wellicht katten dit geluid wel kunnen horen, dus ook die zal u ermee verjagen. Een marter die onder uw auto kruipt schrikt zich rot en zal het meteen op een lopen zetten. Maar, u heeft ook keuze uit marterverjagers die u aan de accu van uw auto plaatst.


Zo worden ze constant voorzien van stroom. Voor u een marterverjager plaatst, raden wij het aan om het gebied waar een marter heeft gezeten schoon te maken om zo zijn geurmerk te verwijderen. Dat kan nu met ultrasone verjagers, die de marters verjagen door middel van geluid. Hierdoor verlaat de marter zijn leefgebied en daarmee jouw huis, tuin of garage. Voorkom overlast van steenmarters, met onze top kwaliteit producten voor de afweer van marters.


Beter dan verjagen is voorkomen dat er een steenmarter bij u komt buurten. De meest populaire preventieve maatregel is de marterschroot. Deze dikke aluminium kam dicht de ruimte onder de dakpannen hermetisch af. Geen marter , muis of rat kan zo uw huis nog binnendringen.


Marter verjagen

Je kunt op verschillende manieren steenmarters bestrijden. Een steenmarter doden heeft niet zoveel zin, omdat het territorium van een gedode steenmarters namelijk vrij snel overgenomen door een andere steenmarter. Bovendien is het wettelijk verboden, omdat de steenmarter beschermd is.


De beestjes zijn klein maar de schade die ze toebrengen is groot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts