dinsdag 2 augustus 2016

Blokker bidon

Ontdek onze Collectie Bidons. Drinkfles kopen bij Blokker De webshop van Blokker biedt uiteenlopende drinkflessen, zoals waterflessen, schoolbekers en shakebekers. Koop een leuke drinkfles voor de kinderen te gebruiken op school, of neem zelf een handige waterfles mee naar je werk.


Blokker bidon

Het is belangrijk om goed gehydrateerd te blijven door minimaal liter water per dag te drinken. Bidonhouders van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


De winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en tuinmeubelen. Bestel gemakkelijk en snel en laat. De CamelBak Podium Chill bidon is een hoogwaardige bidon die perfect is om mee te nemen op de fiets. Deze handige en sportieve Hero bidon van Sigg zorgt dat u eenvoudig uw drinken mee kunt nemen zonder dat u bang hoeft te zijn dat er vreemde stoffen in uw water zullen komen of dat water uit de bidon kan lopen. Deze bidon is gemaakt van kunststof dat er uit ziet als glas en net als glas geen smaken of geurtjes vasthoudt.


Deze bidon is de oplossing voor als je tijdens het fietsen of sporten drinken bij de hand wilt hebben. Deze witte bidon met zwarte stippen heeft een inhoud van 5ml. Door de grote waterdichte draaidop is de bidon eenvoudig te vullen en schoon te maken en door de ronde vorm houd je de bidon makkelijk vast. De Nike bidon heeft een fijne handgreep en een grote opening.


Tijdens het sporten is genoeg drinken zeer belangrijk. Een bidon meenemen tijdens het sporten zorgt er voor dat je nooit vergeet voldoende te drinken. Je kunt kiezen uit bidons gemaakt van verschillende materialen. Ook zijn er keuzeopties zoals isolerende bidons en vaatwasser bestendige bidons , die goed schoon te houden zijn.


Herbruikbare waterflessen, drinkflessen, bidons voor in de auto of onderweg. Waterfles, drinkfles, bidon duurzaam en leuk hergebruiken. Bidon van het merk Huismerk - Blokker is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €2.


Bidons zijn er in verschillende soorten en maten en het voornaamste verschil tussen bidons is hun inhoud of volume. Als je lange ritten wilt gaan maken dan heb je een grote bidon nodig. Tip: voordat je een bidon koopt, kijk even na of hij past in je drinkbushouder. Ook belangrijk: test ook zeker de ergonomie van de bidon.


Blokker bidon

Bidon met foto (5ml)Handig en milieuvriendelijk! Zo kunnen wij deze bidon met foto wel beschrijven. En daarnaast is hij ook nog eens superleuk om te zien. Altijd een lekker drankje bij de hand en geen verwarring over van wie de bidon is, want hij is voorzien van een eigen ontwerp! Superleuk voor die sportieve vriend of als bedankje voor de.


Bij Decathlon bieden we een ruim assortiment bidons aan, zowel kleine (1ml) als grote maten (7ml - liter) bidons. Naast de normale harde bidons , hebben we ook bidons gemaakt van soepel materiaal. Wil je nog meer uit je workout halen? Bekijk dan ook eens onze eiwitpoeders of pre workout. Op deze pagina vind je een overzicht van alle Sistema-To-Go producten in het assortiment van Gestrikt.


Daarnaast vind je hier algemene informatie over de producten. Ons assortiment is veelomvattend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts