dinsdag 16 augustus 2016

Schuur berging

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel. De grootste collectie bergingen hier!


Bergingen tegen de laagste prijzen.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Een houten schuur is dé oplossing als u op zoek bent naar meer opslagruimte in uw tuin. Of u nu zoekt naar een houten schuur om te gebruiken als berging voor uw fietsen, tuinmeubelen of gereedschap: met het houten schuren aanbod van Fonteyn slaagt u zeker! Ook vindt u bij ons houten schuren die u voor luxere doeleinden kunt gebruiken.


Wilt u een nieuwe houten schuur , houten garage of houten paardenstal (laten) bouwen? Jarenlange ervaring met bergingen.

ABS Bouwsystemen heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van bergingen. Wij maken daarvoor al jaren gebruik van de berging van prefab beton, vanwege de uitgebreide voordelen die onze werkwijze biedt. Schuur, berging en tuinhuis. Omdat wij maatwerk leveren is het mogelijk om een schuur te maken in iedere vorm.


Zo kunt u zelfs de vreemdste hoeken in uw tuin optimaal benutten. Ook voor een houten berging zijn er diverse mogelijkheden, zoals een overkapping. Zo past ook de houten berging perfect in de tuin en de omgeving. Het traject naar een landelijke schuur of een berging op maat, begint met advies naar de verschillende mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat.


Advies gekleurde motief uitvoeringen: Zie daarvoor dik gedrukte tekst bovenaan bij schuren bergingen. Hoe meer spullen jij uit je eigen voorraad kunt gebruiken hoe goedkoper de schuur zal worden. Houten schuur of schuur bouwen van steen, kies voor hout! Bij alle schuur bouwtekeningen adviseren wij gebruik te maken van hout.


Goedkope metalen schuren te koop bij Het Tuinpaleis. Bestel uw goedkope schuur of garage van metaal voordelig bij de specialist.

Een metalen tuinhuisje is mooi en duurzaam. Voor iedere wens hebben wij een metalen berging of schuurtje te koop. Wilt u een fietsschuur of scooter schuurtje bestellen via het internet dan kunnen wij u van dienst zijn.


De prijs is incl beslag, scharnieren, dakbedekking, hemelwaterafvoer en montage. Heeft u interesse in een tuinhuis, berging of schuur ? Toch hebben wij de perfecte oplossing hiervoor. Wij hebben tips hoe je de berging inrichting op een goede manier kan indelen zodat niks meer in de weg ligt. Een kleine schuur inrichten, een kleine berging inrichten en praktisch indelen lees verder voor onze tips.


Wilt u een schuur van baksteen die jaren mee zal gaan, dan kunt u daar het beste een vakman voor inhuren. Wilt u liever een houten schuur, berging of tuinhuisje, dan kunt u dit – mits u de gebruiksaanwijzing goed volgt – ook nog wel zelf in elkaar zetten. Het ontwerp van uw schuur of bijgebouw. Uw houten schuur of bijgebouw wordt door Donker Houtbouw geheel op maat vervaardigd.


Daarom wordt er door onze ontwerper een ontwerp op maat gemaakt. Riool== Met berging van water bij riolen wordt aangegeven hoeveel water het riool kan bergen voordat het tot overs. Soms wordt de schuur zelfs omgebouwd tot extra (studeer-)kamer. Waar je de schuur ook voor gebruikt, in de meeste gevallen vinden we het erg prettig als de schuur vocht- en schimmelvrij is.


Om daarvoor te zorgen kun je de stenen schuur isoleren van binnenuit. Door de schuur te isoleren kun je je spullen droog en schoon opbergen. U kunt een houten schuurtje gebruiken als berging voor uw fietsen, tuinmeubilair, gereedschap of andere spullen die u (tijdelijk) wilt opslaan.


Bij Fonteyn heeft u niet alleen de grootste keuze, wij bieden schuren tegen de scherpste prijs! Laat uw schuur bouwen door de professionals van Fonteyn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts