vrijdag 5 augustus 2016

Parasol shanghai 300

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties.


Parasol shanghai 300

Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Groot assortiment Parasols. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.


Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over Fonteyn Outdoor Living Mall, informeer ons door het contact formulier in te vullen en wij komen daar zo. De Shanghai parasol is een opvallende parasol met een Oosterse uitstraling. Met een zweefparasol kunt u optimaal genieten van een warme dag en uw uitzicht doordat u geen last heeft van een parasolstok midden op het terras. De antraciete Seasons Outdoor Shanghai parasol is een praktische stokparasol.


Op de parasol zit jaar garantie en hij wordt gratis thuisbezorgd. Verder heeft het parasoldoek een gewicht van 1gram per vierkante meter, wat de stevigheid van de stof aangeeft. Met een parasol maak je eenvoudig schaduw waar jij wilt.


De parasol heeft een UV-bescherming van factor 30. Op het stran in de tuin of op het balkon: voor elke plek is er een geschikte parasol. Het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom kies je bij KARWEI niet alleen uit verschillende soorten, maar ook uit verschillende kleuren parasols. Kies bij donkere bestrating van je terras voor een witte parasol of een grijze parasol.


Parasol shanghai 300

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle parasols vind je op beslist. Veel Keuze Hotels in Shanghai. Mooi voor in de tuin of op terras. Je kan de Shanghai makkelijk open en dicht draaien door middel van de katrol die aan de parasolstok vastzit.


Al in het oude Egypte werd dit type bescherming tegen de zon toegepast. Hoe bleker de huid destijds was (dus zonder veel blootstelling aan de zon), des te welgestelder men was. Inmiddels kan vrijwel iedereen zich een parasol veroorloven.


Kantel de parasol in een handomdraai beide kanten uit, door de knop in te drukken. Deze modellen zijn beide verkrijgbaar in de Charcoal en de Taupe kleur. Het parasol doek van de Shanghai stokparasol is van hoge kwaliteit.


Parasols shop levert een groot assortiment parasols online. De taupe Seasons Outdoor Shanghai parasol is een praktische stokparasol. Ook antraciet, taupe, ecru en zelfs roze ontbreken niet in ons kleurenpallet.


Natuurlijk is ook de vorm van de parasol bepalend voor de uitstraling. U kunt bij ons selecteren op een ronde parasol , een vierkante parasol of een rechthoekige parasol. Ons aanbod aan stokparasols.


Met een stevige stokparasol haalt u het beste uit uw tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts