vrijdag 5 augustus 2016

Blokhut clockhouse

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Wij willen je het liefst geheel ontzorgen. Als je voorafgaand een vraagje voor ons hebt of advies op maat wilt ontvangen, dan horen we dat natuurlijk graag.


Dit is een schitterend stijlvolle blokhut met zeer veel ruimte.

Dompel-Impregneren verlengt de levensduur van de blokhut , omdat dit het hout beschermt tegen schimmels en andere hout-aantastende processen. Na aflevering is de blokhut direct geschikt voor het opbouwen. Naar verloop van tijd zal uw blokhut gaan verweren. Uitgevoerd met een dubbele deur met glas en ramen welke geopend kunnen worden. De deuren en ramen zijn uitgevoerd met isolatieglas en hebben losse roedes welke naar wens wel of niet gemonteerd kunnen worden.


De ramen (voorzien van dubbel glas) en de houtdikte van mm maken het mogelijk om de binnentemperatuur op een behaaglijk peil te houden. Met de ramen die voorzien zijn van dubbel glas hoeven de wanden in principe niet meer geïsoleerd te worden.

Allen zijn voorzien van dubbel glas. Het hemelwater loopt daardoor makkelijk af. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zoek naar blok hut op de nieuwe KensaQ. Ideaal is dat u deze ramen zowel kunt draaien als kiepen.


De openslaande deuren zijn eveneens voorzien van glas. In de blokhut kunt u veel spullen kwijt zoals tuinmeubelen, grasmaaier, gereedschap, fietsen en tuinkussens. Bent u op zoek naar een ruime blokhut met een unieke uitstraling?


Deze blokhut valt onder de blokhut 6xmeter categorie. Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen. Clockhouse is gemaakt van 45mm dik onbehandeld vurenhout. Dit unieke tuinhuis heeft een extra dakkapel voor bijvoorbeeld een klok op te hangen.


Het is aan te raden om tijdens opbouw de mes en de groef van de blokhut te behandelen, en na opbouw de buitenkant van de blokhut ca. De blokhut dient behandeld te worden met een beits. Wij gebruiken blikken van 5L en voor iedere blokhut is berekend hoeveel blikken u nodig heeft.

Vraag naar onze aanbieding via onze webshop. Kiest u voor een geïmpregneerde blokhut , blokhut met veranda, of gaat u uw constructie zelf schilderen? Dit betekent dat u de blokhut na levering direct kunt monteren, en direct kunt gebruiken.


Het is echter wel van belang dat uw blokhut voldoende behandeld wordt, ook na montage. Deze blokhut heeft maar liefst te openen ramen, dus binnen hebt u overdag veel lichtinval en kunt u altijd frisse lucht binnenlaten. Onder het afdak kunt u heerlijk genieten van een stuk schaduw op de warme zomerdagen om daarna het meubilair weer op te kunnen ruimen in de blokhut tussen de fietsen. Wij zullen u dan van uitgebreid advies voorzien over de blokhut die bij uw wensen en budget past. Een blokhut koopt u eenvoudig online in onze webshop.


U kiest eerst de gewenste blokhut uit ons ruime aanbod van meer dan 1blokhutten. Deze voegt u via de productpagina toe aan uw winkelwagen. Onze collectie stijlvolle meisjes- en jongenskleding biedt kwalitatief hoogwaardige mode voor onze jonge klanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts