vrijdag 19 augustus 2016

Zwemmen pagedal

Baantjes zwemmen is een leuke en gezonde manier om aan je conditie te werken. Zeker als je niet direct de behoefte hebt om in een vaste groep te sporten. Pagedal biedt je de gelegenheid om vrij te zwemmen op momenten waarop het zwembad exclusief voor banenzwemmers geopend is. Tijdens de schoolvakanties in de regio Noord hanteren wij. Of je gewoon lekker wilt zwemmen , een feestje wilt geven,aquajoggen of zwemles wilt voor uw kinderen.


Er wordt zelfs een keer in de maand een discozwemmen avond georganiseerd! In het onderstaande overzicht ziet u de reguliere openingstijden van Pagedal. Pagedal hanteert al hele gunstige prijzen en als u een abonnement neemt wordt het helemaal goedkoop!


Zwembaden en Zwemwater in Westerwolde, Groningen. Wij zijn een groeiende vereniging, met inmiddels weer bijna leden uit Musselkanaal, Stadskanaal en omstreken, die zijn thuisbasis heeft in het vernieuwde zwembad Pagedal in Stadskanaal. In de zomer is hier tevens een kiosk waar u terecht kunt voor wat lekkers.


Zwemmen pagedal

In het zwembad van Pagedal komt iedereen aan zijn trekken. De mensen die hun conditie op peil willen houden kunnen baantjes trekken in het 25-meterbad. De grotere kinderen zullen geen genoeg krijgen van de familieglijbaan. Voor de kleintjes en hun ouders is er het kids waterpark. Bij de zwemlessen van Pagedal staat plezier in zwemmen voorop.


De zweminstructeurs leren je kind spelenderwijs hoe ze zich zelfstandig kunnen redden in het water. Wedstrijdbad vrij zwemmen Zaterdag 13. Pagedal is een locatie voor evenementen, recreatie en sport in Stadskanaal. De nieuwe waterbehandelingsinstallaties en verlichting zorgen voor een lager energiegebruik. Ook is de installatie voorbereid op desinfectie met UV-reactoren.


Je werkt aan je conditie en je versterkt je spieren op een veilige, gezonde manier. We beginnen met rustig wennen aan het water en daarna gaan we stap voor stap verder, zodat jouw kind goed leert zwemmen. Je gewrichten worden namelijk minder belast dan bij bewegen en sporten op het droge. Vakantiepark Westerwolde, Stadskanaal. Boek nu vakantiepark Westerwolde.


Dit is slechts een greep uit de actieve en onspannende mogelijkheden die we bieden. Bekijk op de website meer informatie over de openingstijden en de tarieven. Pagedal heeft mogelijkheden voor de individuele sporter en voor groepssporters. Het is voor haar elke week weer een feestje zoveel plezier dat ze heeft in het zwemmen.


En dat vinden wij als ouders erg belangrijk. Anoniem Het leren zwemmen gaat heel spelenderwijs en op een kindvriendelijke manier. Fabiana, moeder van Lenthe Gericht op het kin dus wat betreft de zwemlessen super!


Of je nu een baantje wilt zwemmen , een les wilt volgen of gewoon recreatief wilt zwemmen met het hele gezin. Dit zwemparadijs heeft allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Zwembad Pagedal Stadskanaal Kom lekker spetteren in het zwembad van Stadskanaal.


Zwemmen pagedal

Zwemmen is gezon leuk en ontspannend! In het wedstrijdbad en subtropisch zwembad van Pagedal zal iedereen genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts